Manelistul care a murit în timp ce făcea live pe Facebook şi-a prevestit moartea. Mesajul transmis înainte de tragedie

Tavy Puştiu, manelistul care a murit în timp ce făcea Live pe Facebook, şi-a prevestit moartea. În urmă cu câteva zile, bărbatul a postat pe reţelele sociale un mesaj înfiorător. Apropiaţii cred că nu a fost totul doar o simplă coincidenţă. 

17 aug. 2020, 06:49
Manelistul care a murit în timp ce făcea live pe Facebook şi-a prevestit moartea. Mesajul transmis înainte de tragedie

Pe 10 iulie, Tavy Puştiu a scris pe pagina de Facebook un mesaj prin care şi-ar fi prevestit moartea: „Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă”, a scris acesta.

Cei apropiați consideră că nu a fost totul doar o simplă coincidență.

Reamintim că Tavy Puştiu a murit după ce a fost lovit in plin de tren. Acesta facea live pe Facebook si asculta muzica la maximum in timp ce sotia lui conducea masina. Aceasta nu s-a asigurat, iar trenul a lovit în plin maşina în care se aflau cei doi. 

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă, 15 august. La fața locului au ajuns polițiștii și medicii care au încercat să scoată victimele din resturile autoturismului grav avariat.

În urma impactului cu trenul, tânăra a fost rănită grav și a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Din păcate, a doua victimă implicată în acest tragic accident, adică pasagerul din dreapta față, în vârstă de 29 de ani, a decedat, după cum informează observatorulph.ro.

Citeşte şi Un lăutar a murit în timp ce făcea live pe Facebook. Maşina, lovită în plin de tren