Diana Şoşoacă îi ameninţă pe adversarii săi politici. Senatoarea spune că are dovezi compromiţătoare care i-ar putea distruge din structurile politice

Diana Șoșoacă a mers sâmbătă în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse în România.

20 mart. 2021, 20:25
Diana Şoşoacă îi ameninţă pe adversarii săi politici. Senatoarea spune că are dovezi compromiţătoare care i-ar putea distruge din structurile politice

Diana Şoşoacă îi ameninţă pe adversarii săi politici. Senatoarea independentă i a lansat și avertismente, amenințând că are dovezi care-i pot face pe adversarii săi să dispară „din toate structurile politice”.

Diana Şoşoacă îi ameninţă pe adversarii săi politici. Senatoarea spune că are dovezi compromiţătoare care i-ar putea distruge din structurile politice

Diana Șoșoacă a făcut apel la nerespectarea restricțiilor pe motiv că acestea nu au nici o bază legală.

„Pentru aflarea adevărului, încetarea minciunii, aflarea crimelor din spitale, pentru încetarea crimelor din școli… Este o tentativă de omor masca aceea în timpul orelor de sport. Cum își permit să facă așa ceva?

”Domnu’ președinte să facă bine să vină aici, așa cum a venit în 2018, când s-a dat jos din jilț și a venit să vorbească la Universitate, alături de popor… Să vină domnul Iohannis să vorbească cu poporul român și cu singurul senator care e alături de oameni. Doamna doctor Groșan este un medic adevărat. Face exact ceea ce trebuie să facă un medic (…) Rapotările sunt mincinoase! N-au legătură cu adevărul! Restricțiile nu au bază legală! Încălcați restricțiile, pentru că vă spune asta un avocat și un senator!”

În ce privește legalitatea protestelor și amenințarea cu amenzile pentru încălcarea dispozițiilor în vigoare, senatorul Diana Șoșoacă a anunțat” Poliția Cetățenilor”:

”Vom înființa și noi poliția cetățenilor români! Nu vă puneți cu mine! Știu prea multe despre voi! Am prea multe dovezi împotriva voastră ca să nu vă clătinați și să nu dispăreți la un moment dat din toate structurile politice! Ați făcut tot ce ați putut ca să nu ajung acolo. Iată că am ajuns datorită poporului!”, a declarat Diana Șoșoacă în fața protestatarilor în Piața Victoriei.

Câteva sute de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în Piața Universității și în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta împotriva purtării măștii de protecție. Protestul este condus de senatoarea Diana Șoșoacă.

Manifestanții flutură steaguri și pancarte, iar pe baloanele aduse de aceștia este scris „Jos dictatura medicală”. Unii dintre ei au icoane și steaguri ale României inscripționate cu „Dacii Liberi” sau imprimate cu simbolul lupului dacic.

Postul Digi24 relatează că oamenii stau într-un grup compact, niciunul dintre ei nu poartă mască și nici nu respectă vreo măsură de prevenție.

Protestul a fost aprobat, dar doar pentru un număr de maximum 100 de participanți.

Citeşte şi: Protest de amploare în România din cauza restricțiilor impuse. Diana Șoșoacă, în fruntea revoltei din Capitală: Nu mă las până când oamenii nu sunt demiși! Galerie FOTO