Simona Halep l-a pus la punct pe Liviu Pop, fostul ministru al Educaţiei. E incredibil ce i-a zis marea campioană!

Simona Halep a fost, recent, protagonista unui episod mai puţin obişnuit pentru ea: înfruntarea unui politician cunoscut în România.

17 sept. 2020, 13:48
Simona Halep l-a pus la punct pe Liviu Pop, fostul ministru al Educaţiei. E incredibil ce i-a zis marea campioană!

Simona Halep a avut o contră cu fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, care a primit o lecţie importantă de la sportivă. Totul s-ar fi întâmplat la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Bucureşti.

Simona Halep se pregătea să ia masa, iar Liviu Pop avea nişte probleme personale de rezolvat şi pentru a se descărca nervos, folosea un limbaj trivial. Simona Halep a răbdat cât a răbdat şi când a văzut că robinetul cu invective nu se opreşte, a decis să ia măsuri. Campioana de la Roland Garros şi Wimbledon i-ar fi transmis senatorului să se potolească, scrie Cancan. Aflat la o masă apropiată de cea a jucătoarei care în această săptămână participă la turneul de la Roma, Liviu Pop a rămas surprins. Totuşi, când a văzut cine se află în faţa lui şi ce i se reproşează, social-democratul şi-a revizuit atitudinea.

Simona Halep, jucătoarea lunii august în circuitul WTA

„Simona a stat liniștită câteva minute dar, la un moment dat, nu a mai rezistat. Liviu Pop înjura grav la masă, iar Simona i-a transmis să înceteze, pentru că este deranjată de limbajul lui. I-a pus în vedere că ea a venit în restaurant să se relaxeze, să mănânce, în niciun caz să audă înjurături și cuvinte vulgare. L-a pus, practic, la punct pe Liviu Pop, care a fost puțin stânjenit de situație”, a spus un martor pentru sursa citată.

Liviu Pop a fost numit ironic „ministrul genunche”, după ce s-a operat și a anunțat că „operația la genunche a decurs bine”.