Discuţia dintre Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, făcută publică: „E o psihopată și o nebună”

Discuţia dintre Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, făcută publică, a stârnit noi controverse. Cei doi au declanşat un nou război, după apariția unei înregistrări, în care afaceristul face o femeie nebună şi psihopată. Cântăreaţa susţine că acea femeie este chiar Bianca Drăguşanu.

23 apr. 2021, 20:01
Discuţia dintre Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, făcută publică: „E o psihopată și o nebună”
Discuţia dintre Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, făcută publică, a stârnit noi controverse. Cei doi au declanşat un nou război, după apariția unei înregistrări

Discuţia dintre Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, făcută publică. ”De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…”, îi spune Claudia Pătrășcanu pe înregistrare. ‘E o psihopată și o nebună”, a fost reacție imediată a lui Gabi Bădălău, în acel moment.

Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?”, a continuat apoi Claudia Pătrășcanu.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu iubeşte din nou? Mesaj emoţionant după scandalul cu Gabi Bădălău, tatăl copiilor ei

Discuţia dintre Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, făcută publică

După apariția înregistrării, Gabi Bădălău a negat vehement că ar fi vorba despre Bianca Drăguşanu. ”Este o discuție între mine și Claudia de foarte mult timp, vorbeam despre copii, despre discuțiile să încheiem această căsătorie. Referitor la ce m-ai întrebat, nu era vorba de Bianca, nu cred că am pronunțat numele Bianca, este înregistrarea de foarte mult timp, eu nu am vorbit de ea și nu am cum să o jignesc pe Bianca, pentru că nu mi-a făcut nimic și am o relație civilizată cu ea. Nu se aude niciun nume, nu este vorba de Bianca, nu are nicio treabă domnișoara Bianca cu problemele mele. Eu nici nu m-am afișat cu Bianca, înregistrarea e foarte veche”, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars.

Întrebat ce înseamnă înregistrare veche și când ar fi avut loc, de fapt, discuția, Gabi Bădălău a spus: „De o lună, două, trei. Nu o mai băgați pe Bianca pentru că are ea notorietate. Nu pot să comentez ce zice Claudia, ce visează ea noaptea. Are o problemă cu toate fetele de care am fost mai mult sau mai puțin apropiat. Să mă lase în pace”.

Claudia Pătrășcanu susține că în discuție ar fi fost vorba despre Bianca Drăgușanu. „Da, ea este, dar nu vreau să intru în detalii și nu mă interesează. Mai mult nu vă pot spune”, a declarat artista, pentru același post.