Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal şi tenis în combo-ul de astăzi!

Astăzi mizăm împreună pe 3 selecții. Avem în vedere pariuri din tenis și fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția!

15 iun. 2021, 09:59
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal şi tenis în combo-ul de astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Angelique Kerber și Misaki Doi se întâlnesc în primul tur al turneului de tenis feminin de la Berlin. Pe lângă aportul fanilor, Kerber are încă un atu, faptul că se joacă pe iarba. Tenismena din Germania are două finale în ultimele 4 ediții de Wimbledon, iar una dintre ele câștigată, în 2018. Așadar, Kerber are clar prima șansă la victorie și mizăm că se va impune în partida de astăzi.

Pentru a doua selecție mergem la EURO 2020, la disputa dintre Ungaria și Portugalia. Se joacă la Budapesta, dar lusitanii nu își permit pași greșiți într-o grupă din care mai fac parte Franța și Germania. Diferența de valoare este evidentă și pariem pe succesul obținut de Portugalia.

Închidem biletul zilei cu un meci de tenis din cadrul turneului masculin de la Londra, Marin Cilic – Sebastian Ofner. Croatul vine dupa un turneu câștigat la Stuttgart, tot pe iarbă, competiție în care nu a pierdut nici măcar un set. Adversarul său ocupă locul al 174-lea în ierarhia ATP și nu ar trebui să-i pună mari probleme. Pariem pe victoria lui Cilic.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 15 iunie

15:00, (tenis) Kerber – Doi, 1, cota 1.2519:00, (fotbal) Ungaria – Portugalia, 2, cota 1.4519:30, (tenis) Cilic – Ofner, 1, cota 1.11
COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.