Iubita lui Bobby Păunescu rupe în sfârșit tăcerea. Soprana Andreea Ilie: „A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit”

Iubita lui Bobby Păunescu, talentata soprană Andreea Ilie, a făcut dezvăluiri în premieră despre relația de dragoste pe care o trăiește alături de omul de afaceri.

30 iun. 2021, 11:40
Iubita lui Bobby Păunescu rupe în sfârșit tăcerea. Soprana Andreea Ilie: „A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit”

Iubita oficială a lui Bobby Păunescu, frumoasa şi talentata soprană Andreea Ilie, a făcut primele mărturisiri despre relația de dragoste pe care o trăiește alături de patronul B1 TV. Milionarul a divorțat de fotomodelul Alice Peneacă în urmă cu doi ani și se pare că mogulul s-a implicat într-o nouă idilă.

Deși Andreea Ilie şi omul de afaceri Bobby Păunescu sunt împreună de câteva luni, aceștia nu și-au oficializat până acum relația și au preferat să ducă o viața discretă. Andreea Ilie a declarat recent, într-un interviu, că deși cei doi au început să se întâlnească cu doar câteva luni în urmă, Bobby a venit în viața ei la momentul potrivit.

„Bobby Păunescu este un om deosebit şi sunt o norocoasă să îi fiu alături. A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit, unde maturitatea mea emoţională şi experienţa lui profesională, plus bunătatea lui sunt cele mai importante aspecte pe care le doresc în acest moment.”, a declarat Andreea Ilie, pentru click.ro. 

Soprana Andreea Ilie a fost dintodeauna apreciată nu numai datorită fizicului de divă ci și talentului ei în domeniul muzicii clasice. Frumoasa artistă a declarat că i-ar plăcea să prezinte o emisiune culturală.

„Admir prezentatorii şi realizatorii de emisiuni culturale şi, dacă aş opta pentru o televiziune, aş alege doar un post care are asemenea emisiuni în program.” , a mai menționat soprana.

Iubita lui Bobby Păunescu, Andreea Ilie, este fosta parteneră a lui Dan Bittman

Bobby Păunescu

este implicat într-o nouă relație pasională, cu nimeni alta decât Andreea Ilie, mezzosoprana cu o voce minunată și o infățișare care poate îngenunchea orice bărbat, inclusiv pe celebrul afacerist.

Relațiile milionarului sunt de obicei un secret bine păstrat. Ultima poveste de dragoste în care Bobby Păunescu a fost implicat a rezultat într-o nuntă de vis cu fotomodelul Alice Peneacă. Afaceristul a cunoscut-o pe mezzosoprana Adreea Ilie în urmă cu un an și jumătate, iar din acel moment cei doi au început să se viziteze și în scurt timp au devenit de nedespărțit.

Omul de afaceri nu voia inițial să oficializeze relația cu superba mezzosoprană. Partenera lui l-a convocat pe Bobby Păunescu la o discuție foarte serioasă și într-un sfârșit cei doi s-au afișat împreună într-o poză postată de artistă pe Instagram.