Copil de un an şi jumătate, bătut crunt de concubinul mamei sale. Bărbatul a fost reţinut

Un copil în vârstă de un an şi jumătate a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut crunt de concubinul mamei sale. Copilul a fost operat. După agresiune, concubinul mamei sale a fost reţinut pentru 24 de ore.

08 aug. 2021, 12:09
Copil de un an şi jumătate, bătut crunt de concubinul mamei sale. Bărbatul a fost reţinut

Un tânăr de 28 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost reţinut, duminică, fiind acuzat că a bătut copilul de un an şi jumătate al concubinei sale, iar acesta a ajuns în stare gravă la spital. Copilul are nevoie de cel putin 40- 45 de zile de recuperare, fiind operat.

Citeşte şi: O femeie a fost desfigurată de iubitul ei care a bătut-o cu un furtun de irigație și cu încărcatorul telefonului

„La data de 4 august a.c., poliţiştii Secţiei 3 Politie Rurală Lechinţa s-au sesizat din oficiu în cazul unui minor  de un an şi 6 luni din Sânmihaiu de Câmpie, care prezenta mai multe leziuni pe corp. În urma cercetărilor desfăşurate şi a unei constatări medico-legale s-a constatat faptul că leziunile suferit de minor necesită pentru vindecare 40-45 zile de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul de 28 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citeşte şi: Mamă bătută cu sălbăticie în scara unui bloc din Capitală. Scenele cumplite s-au petrecut sub ochii fetiţei victimei