Ce trebuie să ții cont atunci când alegi blugii potriviţi pentru silueta ta?

Piesă esențială din dressingul unei doamne sau domnișoare, blugii se adaptează tuturor stilurilor și se poartă într-o mie de feluri. Însă nu este ușor să alegem perechea potrivită de blugi din numeroasele croieli propuse.

23 aug. 2021, 16:53
Ce trebuie să ții cont atunci când alegi blugii potriviţi pentru silueta ta?

Cum am putea să găsim blugii potriviți pentru siluta noastră, care să ne pună în evidență toate atuurile?
Skinny, slouchy, boyfriend, bootcut, flare…găsești toate aceste modele jeans damă pe modivo.ro. Însă, dacă nu știi care sunt cei care se potrivesc de minune siluetei tale, citește rândurile de mai jos.

Dacă ai șoldurile mai late și morfologie în formă de A

Ai șoldurile mai late? Optează pentru o pereche de blugi care nu sunt foarte strâmți, mai ales la nivelul șoldurilor. Blugii drepți sau regular sunt cei mai potriviți pentru silueta ta. Îți vor scoate în evidență formele într-un mod armonios.

Poți alege și o pereche de blugi bootcut cu o talie înaltă. Acest tip de blugi permite echilibrarea siluetei și alungirea picioarelor. Evită blugii slim și skinny care nu fac decât să accentueze șoldurile și coapsele.

Dacă ai picioarele lungi

Dacă ești fericita posesoare a unor picioare lungi, atunci vei alege blugi drepți sau blugi slim pe care îi poți asorta fără probleme cu o geaca de piele femei pe modivo.ro. Îți poți permite să alegi o pereche de blugi cu imprimeuri sau colorați care se vor potrivi de minune cu gambele fine. Însă, dacă dorința ta este aceea de a minimiza lungimea picioarelor, optează pentru un model bootcut care îți va scurta picioarele. Nu ezita sa porți blugi deschiși la culoare sau bleached.

Dacă ai picioarele scurte

Pentru a crea impresia de siluetă alungită, evită modelele care te vor face să pari mai scundă precum blugii flare sau bootcut. Pentru a crea impresia de picioare lungi alege o pereche de blugi slim sau drepți care conferă impresia de lungime. În picioare, o pereche de pantofi cu toc pentru a câștiga câțiva centimetri.

Dacă ai coapsele generoase

O pereche de blugi bootcut este ideală pentru a masca coapsele mai mari, mai generoase. Acest tip de denim este perfect pentru alungirea coapselor datorită faptului că sunt evazați la nivelul gambei. Poți miza în egală măsură pe blugii flare. Acești blugi disimulează coapsele generoase echilibrând totodată volumul picioarelor. Pentru un stil relaxat poți opta pentru blugii boyfriend. Cu croiala lor dreptă și destul de amplă îți va pune în valoare curbele simpatice.

Dacă ai șoldurile mai late și morfologie în formă de O

Ai morfologia în formă de O, ai puțină burtică și talia nu este atât de marcată? Perechea de blugi ideală pentru tine este cea care îți va scoate talia în evidență și care va crea impresia de siluetă fină. Optează pentru o pereche de blugi cu talia înaltă, ideali pentru a-ți masca burtica. Pentru a-ți alungi picioarele alege croiala flare. Poți opta pentru blugii de culoare neagră.

Dacă ai puțină burtică

În acest caz, poți opta pentru modelele cu talie înaltă. De purtat cu o curea lată pentru a sublinia talia. Evită blugii cu talia joasă deoarece nu fac decât să sublinieze rotunjimile.