Şi bătut, şi cu banii luaţi. Un tânăr din Hunedoara, maltratat într-o secţie de poliţie VIDEO

Un tânăr de 25 de ani susţine că a fost bătut cu bestialitate, fără motiv, în sediul poliţiei din Brad, judeţul Hunedoara. Apoi, el a plecat acasă şi cu o amendă de 1.000 de lei.

15 dec. 2012, 12:20
Şi bătut, şi cu banii luaţi. Un tânăr din Hunedoara, maltratat într-o secţie de poliţie VIDEO

Un tânăr care a mers la poliţia Brad pentru a face o reclamaţie a ieşit din secţie plin de sânge şi a ajuns la spital, după ce a fost, spune el, bătut de poliţiştii la care şi-a căutat dreptatea.

Tânărul de 25 de ani a depus o plângere, iar acum poliţiştii pe care îi acuză sunt cercetaţi disciplinar de colegii lor.

Au dat în repetate rânduri cu picioarele, de la un timp nici nu mai puteam respira. Mi-au dat şi cu piciorul în cap, nu am mai simţit nimic vreo şase secunde„, spune tânărul.

Medicii legişti au constatat că tânărul are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale şi că leziunile pe care le-a suferit au fost provocate prin lovire cu un corp dur.

Victima, Cosmin Obirsan, a povestit că totul a început după ce a mers la poliţie să depună o plângere împotriva unui bărbat cu care avusese o altercaţie.

M-am pus la masă, am luat pixul şi când am început să scriu reclamaţia au început să sară cu pumnii, cu picioarele, am căzut jos aproape inconştient„, a povestit bărbatul.

Câţiva apropiaţi care l-au însoţit pe tânăr au povestit că acesta a intrat singur în secţia de poliţie, de unde a ieşit „după circa 40 de minute, aproape o oră, tot bătut, vânăt„, cu capul spart şi acuzând dureri la coaste.

Tânărul a depus o plângere împotriva poliţistului care l-a bătut, aceasta fiind transmisă Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, pentru soluţionare.

Pe lângă bătaie, tânărul s-a ales şi cu o amendă de 1.000 de lei pentru comportament necuviincios cu organele de poliţie.