MESAJ de la INGERII PAZITORI şi Fecioara Maria. Ce zodii sunt binecuvânate în această săptămână

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 15-21 noiembrie 2021. Ce mesaje are şi Fecioara Maria pentru fiecare semn astral.

16 nov. 2021, 00:10
MESAJ de la INGERII PAZITORI şi Fecioara Maria. Ce zodii sunt binecuvânate în această săptămână

MESAJ de la INGERII PAZITORI.

 Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Fecioara Maria, mesajul saptamanii pentru zodii. Cine este binecuvantat in noiembrie
Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!
Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Mesaj pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
ESTI IUBIT

Toata lumea se afla in viata voastra cu un anumit motiv. Acest mesaj va face sa va dati seama ca, undeva in adâncul lor, oamenilor chiar le pasa de voi si vor ca voi sa reusiti. Uneori persoanele indigo se lasa sa alunece in mânie, atunci cand simt ca oamenii incearca sa le controleze. Sa stiti ca aceasta perioada din viata voastra este temporara si ca o sa ajungeti sa va faceti propriile reguli mai repede decat sa va dati seama. E in regula sa va luati dupa ce spun altii, atata timp cat simtiti ca regulile lor sunt bazate pe iubire si intelepciune. Asa ca detasati-va pentru o clipa si dati-va voie sa vedeti situatia prin filtrul motivatiilor altor oameni. Ingerii va iubesc si va respecta neconditionat si sunt intotdeauna de partea voastra.

Mesaj pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
VISE

Acest mesaj va indruma sa fiti atenti la visele pe care le aveti, atata in perioada de somn, cat si in perioada de veghe. Aceasta este conexiunea voastra cu sufletul vostru cu sufletul vostru adevarat si neinfricat de persoana indigo si cu potentialul vostru cel mai inalt. Acest mesaj va spune sa va dati voie sa visati fara frica, chiar daca ceea ce contin visele voastre pare nerealist pentru mintea voastra logica. Ingerii va cer sa consolidati aceasta conexiune cu sinele vostru superior, astfel incat sa puteti aduce in viata voastra miracolele pe care le ati dorit dintotdeauna.

Mesaj pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)
RABDARE

Acest mesaj semnaleaza ca ceea ce doriti nu este inca gata sa apara in viata voastra. Inseamna doar ca „Nu acum”. Desi poate ca simtiti ca sunteti gata sa va vedeti dorintele implinite, nu este momentul potrivit. Rabdarea este una din cele mai importante lectii pe care le poate invata o persoana indigo, pentru ca, la modul in care se prezinta lumea acum, lucrurile se intampla mult mai incet decat crezi tu ca trebuie sa se intample. Acest mesaj nu inseamna ca ati facut ceva gresit. Pur si simplu, el va aminteste ca, in calitate de persoana indigo, sunteti o fiinta avansata, care vede imaginea completa a situatiilor mult mai repede decat oamenii obisnuiti. Aveti rabdare cu circumstantele si cu oamenii din viata voastra. Sa stiti ca nu sunteti singurii care simtiti ca va intreceti cu broastele testoase. Cu cat invatati mai bine sa asteptati, cu atat veti fi mai fericiti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, marti 16 noiembrie 2021
Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de marti 16 noiembrie 2021 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Horoscop Minerva 15-21 noiembrie 2021. Ce zodii au noroc cu carul şi ce cumpene aduce eclipsa VIDEO
Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
„Accepta-ti splendoarea”

Acest mesaj vine la tine ca sa-ti aminteasca ca esti o persoana unica si magnifica. Asa ca accepta asta. Ti se cere sa fii puternic intr-o situatie sau o relatie care te deranjeaza. Ai incredere in ceea ce simti. Apoi asculta-ti intelepciunea care te va ajuta sa controlezi situatia in cel mai bun mod. Fii pregatit sa actionezi decisiv, cu putere, asemenea unui tigru. Oricum, probabil nici nu va fi necesar sa faci vreo actiune deoarece energia tigrului se va simti, iar ceilalti te vor trata cu respect.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
„Fii pregatit sa te transformi cu intelepciune”

Fecioara Maria si ingerii iti spun ca este timpul pentru o profunda transformare. Esti pregatit sa iesi din cocon. Foloseste-te de aceasta perioada pentru o analiza asupra vietii care sa te ajute sa decizi ce vrei sa schimbi. Nu uita ca procesul este inevitabil. Vezi lumea prin ochii exceptiei si fa totul cu bucurie si lumina. Stai in armonie si pace. Vei fi protejat si sustinut in timp ce descoperi noul.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
„Coopereaza pentru cea mai buna comunitate”

Acest mesaj iti spune sa fii devotat in a-ti face casa primitoare si armonioasa, in timp ce iti aduci familia impreuna. Poti face pasi mici cum ar fi sa zambesti vecinilor. Ingerii vor incepe sa cante, sa puna asupra ta planurile lor. Vei atrage energii inalte si oameni in jurul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.