George Clooney, aroganță de Hollywood! A refuzat 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă

George Clooney a făcut gestul suprem de aroganță la Hollywood, când vedetei i s-a oferit nu mai puțin de 35 de milioane de euro pentru a apărea într-o reclamă.

03 dec. 2021, 16:24
George Clooney, aroganță de Hollywood! A refuzat 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă

George Clooney, 60 de ani, a demonstrat că statutul pe care și l-a construit până la acest moment la Hollywood îi dă dreptul să refuze cu lejeritate ofertele care nu-i sunt pe plac indiferent câți bani i-ar aduce.

Citește și: George Clooney a vrut să se sinucidă

Astfel s-a întâmplat și în cazul unei companii aeriene care i-a propus actorului să-l răsplătească cu 35 de milioane de dolari pentru a apărea într-o reclamă.

George Clooney a declarat că s-a sfătuit și cu soția sa, Amal, și împreună au decis că nu ar fi o alegere potrvită.

„Am fost ofertat cu 35 de milioane de dolari pentru o singură zi de muncă, pentru o reclamă la o companie aeriană. Am vorbit cu Amal despre asta și împreună am decis că nu merită”, a declarat celebrul actor la Hollywood, scenarist și regizor pentru The Guardian.
Actorul a vorbit despre averea lui estimată la peste 500 de milioane de dolari.  „Am suficienți bani acum”, a mai adăugat el.

În 2020 George Clooney a făcut cadou câte un milion de dolari celor 14 prieteni.

Într-un interviu acordat revistei GQ, el a povestit că, înainte cu ani buni să se căsătorească cu Amal, a jucat în filmul „Gravity” pentru care optat să primească un procent din încasări în loc de salariu. În final decizia a fost una excelentă, deoarece filmul a fost un real succes, iar actorul a primit mai mulți bani decât se aștepta.

George Clooney şi secretul tinereţii lui: „Nu cred în rai, nu cred în iad şi nici chiar în Dumnezeu!”

„Și m-am gândit, știi, fără ei nu am nimic din toate astea. Și suntem cu toții foarte apropiați și m-am gândit, practic, dacă sunt lovit de un autobuz, sunt toți trecuți în testament. Deci de ce aștept să fiu lovit de un autobuz”, a povestit actorul despre ineditul și generosul cadou.