eMAG vine cu promoții imbatabile înainte de Crăciun. Prețuri de nimic la cauciucuri de iarnă, cosmetice, detergenți și produse de curățenie! Nu rata oferta!

Un magazin online ține piept concureței Lidl și Kaufland și vine cu oferte greu de refuzat, chiar înainte de Sărbătorile de Iarnă.

14 dec. 2021, 09:16
eMAG vine cu promoții imbatabile înainte de Crăciun. Prețuri de nimic la cauciucuri de iarnă, cosmetice, detergenți și produse de curățenie! Nu rata oferta!

eMAG vine cu promoții imbatabile înainte de Crăciun. Astfel, cel mai mare magazin online din România, eMAG, a scos în perioada sărbătorilor de iarnă produse la prețuri de nimic, iar concurența ar trebui să se teamă.

eMAG vine cu promoții imbatabile înainte de Crăciun. Prețuri de nimic la cauciucuri de iarnă, cosmetice, detergenți și produse de curățenie! Nu rata oferta!

Cele mai cunoscute promoții ale magazinului eMAG sunt cele din perioada Black Friday, dar nici acum, magazinul online nu face rabat și vine cu oferte greu de refuzat. Astfel, vei desoperi prețuri excelente pentrucauciucurile de iarnă și poți accesa oferta zilei de la eMAG și vei putea beneficia de o reducere de 10% la anvelopele de iarnă.

De altfel, vei găsi prețuri de nimic și la diferite produse auto cum ar fi electronice auto, ulei de motor și aditivi, dar și accesorii auto. Toate acestea beneficiază de reduceri cuprinse între 10 – 15 %.

Totodată, poți opta să alegi produse de la categoria de îngrijire personală, unde vei descoperi o reducere de până la 25%. Cosmeticele se aliniază ofertelor, la fel și detergenții și produsele de curățenie.

Nici decorațiunile de Crăciun nu fac rabat, astfel că poți beneficia de o reducere de 7%.

eMAG este o companie din România, deținută de Naspers, care se ocupă cu vânzarea online de echipamente și componente IT, electronice, electrocasnice, articole de îngrijire personală, produse auto, articole sportive, cărți, muzică, filme, mobila si produse pentru casă și grădină, petshop, articole pentru copii, jucarii.

eMAG și-a început activitatea în anul 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul și produse de birotică, fiind înființat de Radu Apostolescu, Dan Teodosescu și Bogdan Vlad. În anul 2009, 51 % din acțiunile companiei au fost cumpărate de Asesoft Distribution, iar director general al eMAG a devenit Iulian Stanciu.

În luna iulie 2012, fondul de investiții sud african Naspers, cu afaceri anuale la nivel global de peste 5 miliarde de dolari în media, comerț electronic și internet, achiziționează 70 % din acțiunile eMag, iar Iulian Stanciu rămâne în continuare managerul general al companiei.

În iunie 2014, ultimul dintre fondatorii companiei, Radu Apostolescu, a renunțat la acțiunile deținute, respectiv 8,4 % din acțiunile eMAG, acestea fiind preluate de către Iulian Stanciu și de grupul Naspers. Astfel Iulian Stanciu deține 25,8 % din eMAG, iar grupul Naspers 74,2 %.

În 2013, eMAG a preluat agenția de marketing digital Conversion Marketing.
În 2015, eMAG a achiziționat Fashion Days, platformă online de fashion, extinzându-și astfel oferta de produse și în zona articolelor de îmbrăcăminte.

În aprilie 2016, eMag a preluat competitorul PC Garage.

În martie 2021, Iulian Stanciu se retrage din poziția de CEO, acesta fiind înlocuit de Tudor Manea, fostul director general.

Citește și: Black Friday 2021. eMAG, amenzi de 50.000 de lei după ofertele din Vinerea Neagră. Reacția companiei!