Mădalina Ghenea s-a îmbogăţit din contracte de imagine

Totul e roz în viaţa Mădălinei Ghenea. Trăieşte o poveste de dragoste cu starul hollywoodian Gerard Butler şi se preocupă şi de viaţa profesională. Românca primeşte zeci de mii de euro din contracte de imagine cu branduri celebre.

09 ian. 2013, 21:56
Mădalina Ghenea s-a îmbogăţit din contracte de imagine

Pe plan personal, Mădălina Ghenea este fericită şi împlinită alături de actorul Gerard Butler, pe care l-a ajutat să depăşească o perioadă dificilă după ce a ieşit de la o clinică de dezintoxicare.

Gerard Butler îi pregăteşte Mădălinei Ghenea o surpriză uriaşă. Revista americană Star şi cotidianul irlandez Irish Independent au anunţat, duminică, că cei doi se află zilele acestea în Scoţia, ţara natală a actorului. Se pare că Gerard Butler a dus-o pe româncă la mama lui, pentru a o cere de nevastă.

Cu toate astea, Cupidon nu o împiedică însă pe divă să se preocupe şi de viaţa ei profesională. Mădălina filmează pentru o producţie cinematografică grandioasă şi îşi îmbogăţeşte conturile datorită unor contracte de imagine cu branduri de lux.
 
Celebra casa de modă Versace s-a folosit de serviciile superbei românce pentru promovarea unor accesorii de lux. La fel şi firma Brera, care produce ceasuri italienesti de lux. Un alt contract care i-a adus oltencei mii de euro în buget este cel cu Deha, o casă de moda foarte cunoscută, scrie WOWbiz.ro.