Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Pavel Bartoș. A lăsat actoria pentru cel mai mare vis al ei

Pavel Bartoș are o frumoasă relație cu soția lui, Anca, și se simte la fel de fericit ca la început. Sunt căsătoriți din anul 2003 și au împreună două fetițe, pe Rita și Eva.

11 feb. 2022, 15:44
Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Pavel Bartoș. A lăsat actoria pentru cel mai mare vis al ei

Pavel Bartoș are o frumoasă relație cu soția lui, Anca, și se simte la fel de fericit ca la început. Sunt căsătoriți din anul 2003 și au împreună trei fetițe.

Pavel și Anca au o căsnicie solidă și discretă. Se implică mult în viața de familie și în creșterea și educația fetelor. Tocmai pentru că sunt așa de discreți, despre Anca Bartoș publicul nu știe prea multe.

Anca Bartoș este actriță și una chiar foarte bună. Însă marele ei vis a fost să devină medic. Iar acum îl conturează astfel încât să devină realitate. Într-un interviu acordat în 2021, Pavel spunea că soția lui e studentă la Medicină și vrea să devină medic pediatru. „Ea a avut o pasiune mai veche, pentru că tatăl ei a fost doctor. Este de admirat, știi cât e de învățat? Acolo dai examene în fiecare săptămână. Îi place, e hăruită. Cred că asta a fost să fie. E de admirat la ea că nu a renuntat niciodată la visul ăsta”, spunea el.

Întrebat într-un interviu recent acordat Viva care e cel mai valoros lucru pe care îl are, Pavel Bartoș a răspuns fără ezitare: „familia”, iar fericirea pentru el înseamnă „Să faci ceea ce îți place, să realizezi în fiecare zi ce ai și să fii mulțumit de asta”.

Pavel Bartoș vorbește cu fiecare ocazie despre familia lui, care îi aduce multă bucurie și îi dă toată energia de care are nevoie în activitățile lui de zi cu zi.

„Pentru familia ta, e bine să fii alături de ei, să fii cu ei, să faci clătite sâmbătă dimineața, să ieșim în parc, să mergem la munte. Asta e bine pentru ei. Să ne bucurăm concret unii de alții”, a mai spus actorul.