Peaky Blinders sezon 6. Când apare ultimul sezon pe Netflix în România

Peaky Blinders e unul dintre serialele cele mai îndrăgite de oamenii de pretutindeni. În curând va ajunge la final, din păcate pentru toți fanii.

10 mart. 2022, 16:06
Peaky Blinders sezon 6. Când apare ultimul sezon pe Netflix în România

Peaky Blinders sezon 6. Peaky Blinders a fost lansat în 2013, iar anul acesta apare cel de-al șaselea sezon. Netflix România a anunțat că ultimul sezon al serialului apare pe platformă pe data de 10 iunie 2022.

Peaky Blinders sezon 6. În doar trei zile de la lansarea sa pe Youtube, trailerul „Peaky Blinders” – sezonul 6 – a fost urmărit de peste 2 milioane de ori. Semn că fanii abia așteaptă noile episoade ale producției BBC.

Seria 6 din Peaky Blinders se poate vedea deja pe BBC One şi pe BBC iPlayer de la finalul lunii februarie, însă abia în luna iunie va apărea și pe Netflix, în România.

„Peaky s-a întors! După ce pandemia de Covid-19 ne-a forţat să întârziem producţia, miza nu a mai fost atât de mare vreodată. Credem că acesta va fi cel mai bun sezon şi sunt sigur că fanilor noştri minunaţi le va plăcea”, a declarat creatorul serialului Peaky Blinders, Steven Knight.

În urma unui studiu realizat de Netflix în 70 de țări în care activează, Peaky Blinders a fost desemnat cel mai popular serial al platformei în 2021. Studiul nu a luat în calcul Squid Game, care a fost lansat mult după publicarea rezultatelor.

Povestea serialului Peaky Blinders

Peaky Blinders este un serial de televiziune britanic lansat în septembrie 2013 a cărui acțiune are loc în Birmingham, Anglia în perioada de după Primul Război Mondial, în anii 1920. Serialul a fost creat de Steven Knight și produs de Caryn Mandabach Productions, Screen Yorkshire și Tiger Aspect Productions în care urmează faptele comise de familia criminală Shelby.

Peaky Blinders este o familie de gangsteri din Birmingham, Anglia din 1919, la câteva luni după sfârșitul primului război mondial din noiembrie 1918. Povestea se bazează pe banda Peaky Blinders și pe șeful lor ambițios și foarte viclean, Tommy Shelby (interpretat de Cillian Murphy). Banda intră în atenția inspectorului-șef principal Chester Campbell (jucat de Sam Neill), un detectiv din Irlanda regală, trimis de Winston Churchill din Belfast, unde fusese trimis să „curețe” orașul de Armata Republicană Irlandeză (IRA), comuniști, bande și criminali de drept comun. Winston Churchill (jucat de Andy Nyman în seria 1 și Richard McCabe în seria 2) l-a însărcinat cu suprimarea tulburărilor și revoltelor din Birmingham și cu recuperarea unui transport de arme furate care urma să fie expediat în Libia.