Tatăl lui Michael Jackson a recunoscut că îşi bătea copiii: Sunt mulţumit că am fost atât de dur

Tatăl lui Michael Jackson a recunoscut, în premieră, că îşi bătea copiii. Mai mult, el este mulţumit că şi-a disciplinat astfel fiii şi fiicele. Joe Jackson consideră că numai aşa a putut face din ei oameni de succes, cunoscuţi în toată lumea.

02 feb. 2013, 08:45
Tatăl lui Michael Jackson a recunoscut că îşi bătea copiii: Sunt mulţumit că am fost atât de dur

„Sunt mulţumit că am fost atât de dur. Priviţi rezultatul! Am făcut din ei copii iubiţi în toată lumea”, a declarat Joe Jackson.

Aceasta declaraţie, făcută într-un interviu acordat lui Piers Morgan, i-a şocat pe fanii megastarului care a încetat din viaţă în urmă cu peste trei ani.

Nu există ,,a bate un copil”. Îi biciuieşti sau îi pedepseşti pentru ceva, ca să ţină minte şi să nu mai facă acel lucru„, a explicat Joe Jackson.

Joe, ajuns acum la vârsta de 84 de ani, şi-a explicat şi motivele.

Trebuia să mă port astfel pentru că în acea perioadă era destul de greu. Şi erau multe bande în regiunea în care locuiam.Şi a trebuit să mă asigur că ei, copiii, nu intră în niciun fel de probleme”, a mai spus tatăl megastarului.

Referitor la Michael, tatăl său a spus că a fost un băiat ascultător, ceea ce l-a ajutat să aibă succes.

Joe Jackson, fost manager muzical, a avut zece copii cu soţia sa, Katherine. Majoritatea, în frunte cu Michael, au ajuns celebri. Ei au spus în repetate rânduri că au fost bătuţi de tatăl lor. Însă acesta a negat categoric până acum.