CUTREMUR puternic cu magnitudinea 5.3. Unde s-a simţit seismul

Cutremur cu magnitudine peste 5 în Iran. Un astfel de cutremur în Bucureşti ar produce pagube semnificative dacă ar fi unul de suprafaţă.
Filip Stan
15 iun. 2022, 17:57
CUTREMUR puternic cu magnitudinea 5.3. Unde s-a simţit seismul

UPDATE: În ziua de 15 Iunie 2022, la ora 09:48:48 (ora locală a României), s-a produs în PERSIAN GULF un cutremur mediu cu magnitudinea mb 4.8, la adâncimea de 10km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 108km NV de Ajman, 111km NV de Sharjah, 113km NV de Dubai, 156km N de Abu Dhabi, 227km NV de Al Ain, 230km SV de Bandar Abbas

Un cutremur puternic cu magnitudinea 5,3 s-a întregistrat miercuri, anunță Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur cu magnitudine 5.3. S-a simţit în capitală, dar şi dincolo de graniţă
În ziua de 15 Iunie 2022 la ora 09:06:01 (ora locală a României) s-a produs în sudul Iranului un cutremur semnificativ cu magnitudinea mb 5.3, la adâncimea de 10 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 155km NV de Ajman, 161km NV de Sharjah, 177km N de Dubai, 183km V de Bandar Abbas, 234km N de Abu Dhabi, 290km NV de Al Ain, anunţă INFP.

Cutremur puternic, oamenii au înroşit reţelele de socializare. În ce zone s-a simțit seismul

Cutremurul, considerat „factor de risc major” pentru Capitală, conform unui document întocmit de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă

Cutremurul, considerat „factor de risc major” pentru municipiul Bucureşti, se arată într-un document numit Planul de Analiză şi Acoperire a Riscurilor al Municipiului Bucureşti pentru anul 2022, realizat de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă. Conform scenariilor specialiştilor, 23.000 de clădiri din Capitală pot suferi „avarii semnificative” în situaţia în care s-ar produce un seism puternic, iar dintre acestea o mie de clădiri pot fi avariate grav, respectiv „nivel de colaps parţial sau total”. Autorii documentului estimează că se pot produce peste 6.500 de pierderi de vieţi şi peste 16.000 de răniţi grav, aproximativ 10.500 spitalizaţi, şi în jur de 13.000 răniţi uşor.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'