Îndrăgostiţi ca la 20 de ani! Daniel Pancu şi fosta amantă care i-a devenit soţie, surprinşi în ipostaze tandre la cumpărături

Fostul fotbalist Daniel Pancu e îndrăgostit lulea de manechinul Andra Teodorescu, cea care, înainte de a-i deveni soţie, i-a fost amantă. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi în ipostaze tandre.

03 iul. 2022, 17:27
Îndrăgostiţi ca la 20 de ani! Daniel Pancu şi fosta amantă care i-a devenit soţie, surprinşi în ipostaze tandre la cumpărături

Daniel Pancu s-a îndrăgostit de fosta copertă a revistei Playboy în urmă cu 20 de ani şi de atunci nimeni nu i-a mai putut-o scoate de la inimă. Andra i-a fost amantă lui Pancone și apoi i-a devenit și soție!

Pancu si Andra au fost surprinși, recent, de paparazii Click!, la o sesiune de cumpărături, într-un centru comercial din zona Pipera. Cei doi soți se țineau foarte strâns de mână și păreau îndrăgostiți ca doi adolescenți.

Andra Teodorescu și Daniel Pancu au avut o relație tumultuoasă. S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, pe când Daniel era căsătorit. Drumurile lor s-au despărţit, însă, timp de mulţi ani. Dar le-a fost scris să fie împreună,  aşa că s-au regăsit în urmă cu doi ani, iar flacăra iubirii s-a reaprins.

În octombrie 2021 cei doi au devenit soț și soție.

Acum mă cheamă Andra Pancu! Ne-am cunoscut acum 20 și ceva de ani. Ne-am recunoscut, ne-am redescoperit acum doi ani.Toată lumea îl percepe ca un om dur, dar el chiar nu este. E romantic! Ne plimbăm de mână pe stradă!”, a povestit fostul manechin, într-o emisiune la Pro TV.

Daniel Pancu a divorțat în urmă cu doi ani de Mihaela Stanciu. Pancu și fosta soție au decis să continue pe drumuri separate, după o relație care a durat 15 ani. Cei doi erau căsătoriți din 2009, însă lucrurile s-au răcit între ei, așa că au pus capăt relației. Au împreună doi copii, un băiețel, David Andrei (15 ani), și o fetiță, Maria Victoria (10 ani).

Mai multe foto, aici