Dan Voiculescu: Traian Băsescu minte. A fost de mai multe ori la Grivco

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a susţinut vineri că Traian Băsescu minte referitor la întâlnirile pe care le-ar fi avut, liderul conservator afirmând că şeful statului "s-a căciulit de fiecare dată când în joc au fost funcţiile şi interesele sale".
Iulian Tudor
15 feb. 2013, 12:42
Dan Voiculescu: Traian Băsescu minte. A fost de mai multe ori la Grivco

„Aseară, în cadrul unei emisiuni televizate, Băsescu Traian, mai cunoscut şi sub numele de „Pinocchio”, „Preşedintele Masaverde” sau „Demisionez în 5 minute”, a „uitat” că a fost de mai multe ori la Grivco, recunoscând cu jumătate de gură că a trecut o dată pe la Antena1, dar că nu a fost niciodată umil. Evident că minte”, a scris Dan Voiculescu pe blogul personal.

Potrivit acestuia, preşedintele Traian Băsescu a fost în 2004 a fost de trei ori la Grivco, fapt pe care l-a declarat public in timpul campaniei electorale din 2009.

„‘Toată lumea ştia că merg cu căciula în mână pentru a obţine nişte voturi, spunea Traian Băsescu pe 26 noiembrie 2009 despre vizitele sale la Grivco (declaraţia este publică, o găsiţi la o simpla căutare pe google). Aşadar, Băsescu Traian minte încă o dată. S-a căciulit de fiecare dată când în joc au fost funcţiile şi interesele sale. Dar o minciună în plus nu mai reprezintă nimic pentru un domn care, deşi a fost demis de 88% dintre români, s-a agăţat de privilegii şi a început să se smiorcaie că el nu renunţă la funcţie, devenind reperul absolut al ridicolului politic”, a completat preşedintele fondator al PC.

Traian Băsescu a susţinut joi seara la B1 Tv că, prin demisia din Parlament, Dan Voiculescu a urmărit „să scape” din nou de dosarul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde este judecat în dosarul privatizării Institutului pentru Cercetări Alimentare, şi l-a acuzat pe fondatorul Partidului Conservator că „nu are pic de respect pentru instituţiile statului”.

El a recunoscut că a mai avut o întrevedere cu Dan Voiculescu în afara celei când a apelat la ”soluţia imorală” în 2004, dar a spus că nu-şi aduce aminte momentul şi nici nu a fost ”umil” cum a susţinut liderul PC.

”Nu îmi aduc aminte, dar s-ar putea, înainte de a fi devenit preşedinte (să ne fi întâlnit – n.r.), dar atunci el nu era nici turnător. (…) Deci, vă confirm, cred că m-am întâlnit, dar nu îmi mai aduc aminte în ce împrejurări. Nu îmi mai aduc aminte. Eram ministrul Transporturilor, eram primar general, nu mai ştiu. (…) Nu am fost umil niciodată. Astea sunt poveşti de securistoid fără responsabilitatea cuvintelor. Eu nu am fost umil niciodată în faţa nimănui. Dacă m-am putut umili în faţa cuiva este, dacă se cheamă asta umilinţă, în faţa mamei şi a lui tata. În rest, nimeni nu a avut ocazia să mă vadă umil în viaţa lui, doar în vise”, a arătat Băsescu.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
S-a dat interdicție în România. Este ilegal în sate și în orașele mici. Legea e deja activă
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'