Destinaţiile de vară ale regilor. Top 5 locuri de relaxare preferate de prinţul moştenitor William şi prinţesa Kate

Deși își permit să viziteze destinații impresionante, ducele și ducesa de Cambridge aleg locuri de vacanță izolate. De la drumeţiile în Alpii francezi până la bucuria de a fi cu copiii într-un peisaj rural din Anglia, iată destinațiile pe care celebrul cuplu regal William şi Kate preferă să le viziteze.

31 iul. 2022, 12:16
Destinaţiile de vară ale regilor. Top 5 locuri de relaxare preferate de prinţul moştenitor William şi prinţesa Kate

Courchevel

Se știe că cuplul regal iubește muntele. De altfel, relația lor a început în timpul unui sejur în celebra stațiune de schi elvețiană Klosters în 2004. În martie 2016, William și Kate i-au dus pe Prințul George și Prințesa Charlotte la Courchevel pentru prima lor vacanță împreună. Ei au vizitat aceeași destinație în timpul sărbătorilor de Paște anul acesta, adăugându-l pe Prințul Louis în suita regală.

Lacul Rutundu, Kenya

O cabană retrasă pe malul acestui lac din Kenya a devenit unul dintre cele mai faimoase locuri din lume în urmă cu aproape 12 ani. Atunci Prințul William a ales tocmai această locație pentru a o cere în căsătorie pe aleasa inimii sale.

Înconjurată de munți și păduri luxuriante, această zonă este caracterizată de peisaje uluitoare. Cuplul s-a bucurat de pescuit și de momente de relaxare, departe de privirile curioșilor. „E atât de romantic! Sper să revin curând” a declarat Kate în Cartea Impresiilor, relatează Cntraveller.

Mustique

Insula privată Mustique din Caraibe este o altă destinație pe care William şi Kate adoră să o viziteze. Este o descoperire a prinţesei, care a fost în vacanță acolo cu mult înainte de a-l întâlni pe William. Mai multe zile de naştere ale Prințului George au fost organizate aici. William și Kate au stat la frumoasa Villa Antilles în timpul celei mai recente vizite din 2019.

Tresco, Insulele Scilly

În timpul pandemiei, membrii familiei regale au apelat și la câteva destinații mai „modeste”. Insula este situată în arhipelag, nu departe de coasta Cornwall. Este posibil ca William să-și fi amintit locul din vacanțele sale din copilărie, deoarece Prințul Charles și Prințesa Diana l-au dus acolo atât pe el, cât și pe Harry în 1989. Au stat la fermecătoarea Casă a Delfinilor, o căsuță din piatră cu șase dormitoare, cu vederi uluitoare la mare și spre faimosul far Round Island.

Tresco face parte din Ducatul de Cornwall, moșia privată a Prinţului Charles. Când Charles va deveni rege, ducatul va trece în mod natural în posesia lui William.

Insula de Nord , Seychelles

North Island – Indian Ocean Seychelles

 

Cuplul și-a petrecut luna de miere pe Insula de Nord, din Seychelles. Această insulă privată este considerată cea mai exclusivistă, dar și cea mai scumpă din Seychelles . Există 11 vile aici, fiecare special proiectată. Multe cupluri celebre aleg această locație pentru luna de miere. Printre ele s-au numărat George și Amal Clooney, care au petrecut aici în 2014, după căsătorie.