Horoscop special: cele mai norocoase zodii din septembrie, au lipici la bani şi karma bună în dragoste

Septembrie este cea mai NOROCOASĂ lună pentru zodiile FECIOARĂ, SĂGETĂTOR și PEȘTI! ce au prevăzut astrologii pentru aceste trei semne astrale

01 sept. 2022, 06:00
Horoscop special: cele mai norocoase zodii din septembrie, au lipici la bani şi karma bună în dragoste

Horoscop special: Soarele tranzitează în luna septembrie zodia Fecioarei, că atare traversăm sezonul practic, productiv și organizat al acestei frumoase zodii de pământ. Nu va fi de mirare dacă vom simți brusc nevoia să ne organizăm casă, bucătăria, lucrurile mărunte sau să facem curățenie generală.

Abordarea unei liste lungi cu lucruri de făcut va fi în mintea fiecărei zodii în acest sezon și vom asista la o organizare generală a tot ceea ce s-a întâmplat, a tot ceea ce am făcut, cel puțin de la începutul anului și până acum. Vom face o selecție amănunțită, vom curată și vom purifică atât locurile în care trăim cât și pe noi pe plan spiritual. Energia Soarelui în Fecioara este în luna septembrie vindecătoare, norocoasă și generatoare de abundență și prosperitate pentru fiecare individ, iar astrologii vin cu vești sublime pentru trei zodii ai căror nativi și ascendenți se vor bucură de una dintre cele mai norocoase perioade ale anului. Iată în cele ce urmează detaliile:

Horoscop special: FECIOARA
Să mergem pentru o altă călătorie magică în jurul Soarelui, Fecioară. Este sezonul tău, așa că nu este surprinzător că simți o creștere a productivității în această lună. Deși este important să nu vă suprasolicitați, veți fi dornici să abordați cât mai multe sarcini noi posibil acum.

Pe lângă faptul că este sezonul zilei de naștere, călătoria Soarelui prin zodia voastră este pe atât de revigorantă, pe atât de inspiratoare, iar lucrurile vor deveni și mai bune.

„Doamna” astrologiei, planetă Venus, se va asocia cu Soarele în zodia Fecioara, împodobindu-vă câmpul auric cu frumusețe, grație și farmec. Limbajul tău va fi cel al iubirii și va veni, în general, dintr-un loc al compasiunii, dar veți fi și mai pragmatici în ceea ce privește finanțele, valorile și relațiile voastre.

Horoscop toamnă 2022. Sfatul astrologului Marina Smirnova pentru septembrie. Atentie, Raci, Săgetători şi Vărsători!

Conducătorul vostru astral, Mercur, va retrograda în Balanță dar se va întoarce din nou în semnul Fecioara spre sfârșitul lunii. În acest timp, problemele legate de buget, obiceiurile de cheltuieli și moralul personal ar putea fi analizate, la fel că și stilul vostru de comunicare. Sunteti  clari și sinceri cu ceea ce vreți?

Luna Plină din Septembrie în Pești vă va atinge cea de-a șaptea casă dedicată acordurilor, compromisurilor și  legăturilor cu alți oameni, ceea ce înseamnă că puteți previzionă un parteneriat de succes… sau la extreme, o despărțire  de cineva important din viață voastră. Temele legate de trădare  sau comportament evaziv al oricărei părți ar putea fi importante, așa că asigurați-vă că vă ascultați intuiția și că puneți instinctele și realitatea la un loc pentru a trage cea mai bună concluzie.

Toată luna septembrie Soarele va traversa prima voastră casă astrologică, casă sinelui dar și a orgoliilor. Veți primi însuflețire, generozitatea voastră va fi mai mare și veți fi mai dispuși decât niciodată să ajutăți. Binele pe care-l veți face luna această se vi se va întoarce înzecit mai mare.

Horoscop special: SĂGETĂTOR
Cariera vă va ocupa întreagă atenție în această lua. Sezonul Fecioarei vă va permite să vă concentrați asupra detaliilor pe care de obicei le treceți cu vederea. Nu există nimic mai inspirator decât un Săgetător cu o viziune pe termen lung și exact asta se va întâmplă sub influență Soarelui în Fecioara, veți gândi la scară mare!

Ce aveți făcut pentru a va atinge și implementa obiectivele și visele? Veți avea noroc în orice caz, deoarece călătoria Soarelui prin metodică Fecioara va aduce energie și vitalitate celei de-a zecea case astrologice, casă ambiției, a carierei, a faimei și reputației voastre.

Iar lucrurile vor deveni și mai bune  atunci când Venus se va alătura Soarelui în semnul Fecioarei,  ceea ce, la rândul său, va adăuga puțină strălucire muncii voastre și personalității voastre orbitoare. Veți fi mai strălucitori, mai cooperanți și, de asemenea, mai atractivi, așa că profitați de asta.

În septembrie, este posibil să doriți să verificați și să analizați bine acordurile pe care le-ați încheiat până acum și să ratificati cumva toate negocierile și abia apoi să treceți la următorii pași pe care-i aveți de făcut.

Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2022. Mercur retrograd şi trei luni pline ne anunţă că vara s-a terminat

Mercur, își va începe în curând călătoria retrogradă care, la rândul său, vă va invită să faceți un pas înapoi, astfel încât să puteți pune punctul pe i în toate situatiie și relațiile în care sunteți implicăți. Ar putea avea ceva de-a face cu o figură parentală și cu frații voștri, în timp ce unii dintre voi veți continuă să aplicați pentru alte oportunități de angajare. Luna septembrie va readuce negreșit în față ceva din trecut, , așa că fiți conștienți de orice afacere sau relație neterminată.

Pe de altă parte, Luna Plină din Septembrie în Pești va aduce claritate și accent emoțional temelor din jurul sentimentului  de securitate și trăirilor voastre cele mai profunde. Echilibrul dintre muncă și viață va fi important, așa că setați limitele necesare.

Luna septembrie va aduce o îmbunătățire a concentrării voastre și mai mult focus pe responsabilitățile legate de serviciu, veți fi dornici să rezolvați toate problemele și să deschideți calea spre eficientă și productivitate. Septembrie va fi, de asemenea, o luna excelentă pentru a vă implică într-un business sau proiect nou ori pentru a vă etala niște idei sau schițe pe care până acum doar voi le-ați știut.

Horoscop special: PEȘTI
Septembrie va fi în mare parte despre relațiile voastre, dragi Pești. Că semn opus al Fecioarei, această energie poate părea incredibil de diferită, dar forțele opuse pot fi exact ceea ce aveți nevoie în acest moment. Acest lucru este valabil mai ales când luăm în considerare călătoria Soarelui prin Fecioara devotată și a șaptea casă astrologică a voastră,  casă acordurilor, a compromisurilor sociale și relaționale, a armoniei și bunei înțelegeri din relații. Soarele din Fecioara vă atrage și vă focusează tocmai să alimentați și să vindecați relațiile în care sunteți implicăți în acest moment.

Iar pe lângă faptul că veți reuși să vă îmbunătățiți considerabil relațiile personale, mai ales cele de cuplu, vei fi foarte concentrat asupra detaliilor. Din fericire, Venus se va alătura și ea  Soarelui în Fecioara la începutul lunii septembrie, tranzit ce va continua să sublinieze chimia – sau lipsa acesteia – pe care o împărtășiți în legăturile voastre intime, scrie astrosens.ro.

Fie personal, fie profesional, sunteți, de asemenea, mai înclinati să gândiți pragmatic și strategic, așa că încercați să nu vă blocați în logistică tuturor celor din jur. Pur și simplu lăsăți că lucrurile să se întâmple și lăsăți-vă puțin la voia întâmplării fără a încerca să schimbați nimic.

În altă ordine de idei, cu Mercur retrograd în Balanță, a opta voastră casă astrologică, a intimității, fuziunilor, resurselor și conexiunilor sufletelor pereche, vă va încuraja să vă întoarceți puțin în trecut și să revedeți unele dintre conexiunile și contractele pe care este posibil să le fi încheiat în condiții mai puțin favorabile, pe fugă sau poate pe ascuns și să faceți acum totul că la carte pentru a fi liniștiți.

Un moment de adevărată revelație pentru voi va fi Luna Plină din septembrie care se va ridică în semnul vostru. Ce s-a concretizat în viața voastră personală? Ce ați descoperit despre voi  în ultma perioada și cum v-ați schimabt in cadrul relațiilor voastre?

Demersurile romantice vor fi, de asemenea, luminate în această lună, aducând în prim plan nevoia de a fi util, logic și productiv. De asemenea, s-ar putea să descoperi că alții se bazează pe ține mai mult decât de obicei. Dar voi sunteți oamenii care adoră să ajută și se pună în slujba altora.  Încercați doar să nu vă faceți griji prea mult pentru problemele altora și asta să vă copleșească și să vă răpească energia productivă a acestei frumoase luni de început de toamna.