Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă. Mesajul transmis de vedetă: „În sfârşit sunt fericită”

Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă, iar de această dată pare să fie definitiv. Cei doi au avut o relaţie tumultoasă încă de la început, însă, de dragul copilului pe care îl au împreună, au încercat să facă relaţia să funcţioneze, însă nu au reuşit.
Alina Costache
28 sept. 2022, 09:19
Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă. Mesajul transmis de vedetă:
Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă

Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă. La fel de discretă ca întotdeauna, influencera nu a dorit să ofere detalii despre decizia luată, ci doar şi-a anunţat fanii că este din nou singură şi „în sfârşit este fericită”.

Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă

Fanii bănuiau de ceva vreme că influencera nu mai formează un cuplu cu fostul fotbalist, însă era doar un zvon până când a vedeta a confirmat pe pagina sa de Instagram.

„Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit sunt fericită”, a scris Cristina Ich în postarea făcută. Aceasta pare să respire uşurată pentru că nu se mai află într-o relaţie amoroasă cu tatăl copilului.

Citeşte şi: Ce dietă ţine Cristina Ich. Vedeta se mândreşte cu o siluetă trasă prin inel

Cristina Ich a recunoscut faptul că relația cu Alex Piţurcă a început să scârțâie pentru că a fost dragoste la prima vedere, iar cei doi nu știau nimic unul despre celălalt. „A fost o perioadă de tot rahatul! Dacă nu-l aveam pe Noah îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a spus Cristina Ich.

Vedeta spune că problemele au apărut destul de repede şi a dat de înţeles că a fost înşelată de partener. „Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea! Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic. Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”, spunea Cristina Ich în urmă cu aproximativ trei luni.

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Animalul care are amprente aproape identice cu ale omului. Experții au probleme în a le diferenția
Capital.ro
Toți românii cu buletin vor fi notificați prin SMS. Devine obligatoriu în România
Playtech.ro
ȘOC! Babs și Ema Uta, show incendiar în ținute minuscule. Au înnebunit internetul cu dansurile lor
DailyBusiness
Lovitură pentru românii care plătesc facturi!
Adevarul
Soldații ruși au publicat o înregistrare în timp ce umilesc prizonieri ucraineni VIDEO
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Evz.ro
Conturile multor români sunt în mare pericol. Pot rămâne faliți în câteva secunde
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Cancan.ro
Antonia i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Vedeta s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea, după ce s-a plâns că e „grăsuță”
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
Mărturiile dureroase ale italienilor care au asistat la moartea celor două tinere înghițite de viitură: „M-am apropiat de ea, ca să îi spun că sunt acolo, dar nu mi-a răspuns”
Capital.ro
Impozit OBLIGATORIU în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Candidat la primăria unei localități din Mexic, asasinat după închiderea secțiilor de votare
MediaFlux
IMPOZIT de 70%. Cine sunt contribuabilii vizați de ANAF
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'