Panică la bordul unei aeronave. Pasagerii au primit un mesaj care i-a pus pe jar: „Am o bombă”

Panică la bordul unei aeronave care trebuia să decoleze de pe aeroportul Stansted din Londra. Pasagerii au primit un mesaj prin AirDrop cum că se află o bombă la bord.

22 oct. 2022, 23:45
Panică la bordul unei aeronave. Pasagerii au primit un mesaj care i-a pus pe jar: „Am o bombă”

Pasagerii unei aeronave care se pregătea să decoleze de pe aeroportul Stansted din Londra au trecut prin clipe de coșmar după ce au primit un mesaj prin care au fost informați că l-a bord s-ar afla o bombă.

Citește și Panică la bordul unui avion care a plecat din București și se îndrepta spre Lisabona! S-a întors din drum și a aterizat de urgență

„Am o bombă”, este mesajul pe care l-au primit pasagerii care dețin un dispozitiv Apple, în timp ce zborul operat de compania easyJet se pregătea să plece spre Amsterdam.

Imediat, autoritățile au intervenit și au luat cu asalt aeronava Airbus A319. Singura pistă a aeroportului a fost închisă până la finalul intervenției motiv pentru care mai multe zboruri au fost întârziate.

Din fericire, alarma a fost una falsă, astfel că autoritățile nu au găsit la bordul aeronavei nicio bombă.

Însă polițiștii au arestat trei persoane care sunt suspectate că ar fi trimis mesajul care a pus pe jar întregul aeroport.

În timpul intervenției autorităților, aeronava a fost mutată într-o zonă securizată în timp ce se desfășurau investigații și nu a fost găsită nicio bombă, nici măcar vreun indiciu care să ducă într-o astfel de direcție a transmis poliția din Essex.

Pasagerii terifiați care au asistat la intervenție spun că un bărbat a fost pus la podea de către polițiști și încătușat, în timp ce alți doi, despre care se crede că erau împreună cu el, au fost reținuți.

Însă acest caz nu este singular, în ultima vreme sunt din ce în ce mai dese mesajele cu privire la faptul că ar exista bombe la bordul avioanelor.

Citește și Panică pe aeroportul Otopeni! Piloţii unei aeronave Ryanair au anunţat un posibil incendiu la bordul unui avion!