Imagini emoționante la Târgul de Crăciun din Piața Victoriei. Un pompier și-a cerut iubita în căsătorie în văzul tuturor

Un pompier i-a făcut iubitei sale cel mai frumos cadou de Crăciun, cerând-o de soție la Târgul de Crăciun din Piața Victoriei.

27 dec. 2022, 20:26

La Târgul de Crăciun din Piața Victoriei, o femeie a avut parte de o surpriză incredibilă. Soțul ei, de meserie pompier a cerut-o de soție.

Radu, tânărul pompier, este sublocotenent în cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara. Viitoarea lui soție este voluntar la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Timiș. Tinerei nici nu i-ar fi trecut prin cap că va fi cerută în căsătorie chiar în acel moment.

Citește și: Cerere în căsătorie de Ziua Națională, în Satu Mare. Sute de oameni au asistat la momentul emoționant

Alături de colegii lor, cei doi tineri au venit la Târgul de Crăciun în Ajun. Erau într-o misiune preventivă, pentru a asigura măsurile de intervenție privind evenimentele cu multe persoane. După ce au dus misiunea la bun sfârșit, Radu a trecut la treabă, susținut de prieteni și colegi. Pe una dintre autospeciale scria: „Vrei să fii soția mea?”. Bărbatul s-a pus în genunchi în fața iubitei lui și a cerut-o de soție.

Tot efortul a meritat, pentru că răspunsul a fost „DA!”. Un „da” din toată inima, viitoarea soție de pompier fiind extem de emoționată.

Citește și: Ea este Simona, singura fată din România care a fost admisă din prima la Școala de Pompieri VIDEO

Colegii și restul oamenilor din jur au aplaudat, iar pompierii au postat și un mesaj pe rețelele de socializare.

„Ajunul de Crăciun este o seară magică pentru toți, copiii sunt nerăbdători în așteptarea Moșului, iar adulții se bucură de fiecare minut petrecut alături de cei dragi.
Pompierii sunt din nou la datorie, chiar și în Ajunul Crăciunului. Printre alarmele care anunță sec o nouă situație de urgență, salvatorii execută și misiuni preventive, cum ar fi asigurarea măsurilor specifice în cadrul evenimentelor cu public numeros.

În această seară, în timp ce efectuau o misiune de asigurare a măsurilor specifice la Târgul de Crăciun, pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, i-au venit în sprijin colegului nostru sublocotenent Radu Anton. Acesta a decis ca în această seară minunată să își ceară prietena de soție.


Și pentru că Gabriela a fost ani de zile un voluntar activ în cadrul inspectoratului, niciun decor nu putea fi mai potrivit pentru acest eveniment important, decât autospecialele de intervenție și colegii pompieri care au aplaudat emoționați deznodământul fericit.

Felicitări, Radu și Gabriela! Vă dorim un viitor fericit împreună și să vă îndepliniți mai departe misiunea voastră de a salva vieți!”, au transmis colegii sublocotenentului.