Acasă la Iisus, concert extraordinar de Paşte la Ierusalim. 12 dintre cei mai iubiţi artişti români vor concerta în Oraşul Sfânt, celebrând Învierea Mântuitorului

”Acasă la Iisus” este cea mai mare manifestare culturală românească organizată vreodată în Israel și va avea loc chiar în Noaptea de Înviere.

13 apr. 2023, 23:01

”Acasă la Isus” e un eveniment extraordinar, organizat sub prestigioasă egidă Procred Music, cea mai cunoscută platformă de promovare a muzicii creştine şi simfonice. Prin organizarea acestui concert extraordinar, România bifează o premieră culturală mondială.

Spectacolul va avea loc chiar în inima Orașului Sfânt, în situl istoric „Turnul lui David”.

Acasă la Iisus, concert extraordinar de Înviere la Ierusalim

Considerat în mediile diplomatice ca urmând să fie „cel mai vizibil export de prezență românească din ultima vreme”, Concertul Extraordinar de Paște de la Ierusalim se preconizează a fi un eveniment cu adevărat remarcabil și cu o audiență impresionantă.

Chiar în seara de Paște, înaintea transmiterii slujbei de Înviere, unul din cele mai reprezentative locații din Țara Sfântă, „Turnul lui David” din Ierusalim va străluci de prezență românească.

Cei mai iubiţi artişti români vor concerta în Oraşul Sfânt pentru a celebra Învierea Mântuitorului

12 artişti români:  Marcel Pavel, Sanda Ladoşi, Nick Casciaro, Luminiţa Anghel, Maria Coman, Alexandra Crişan, Nico Matei, Remus Alazaroe, cărora li se adaugă doi dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică religioasă la nivel internaţional, Kurt Davies şi Lynda Randle, vor susţine un spectacol de excepţie pe esplanada „Turnului lui David” din Ierusalim.

Orchestra ce va acompania artiștii români este compusă din 120 de instrumentiști și de corul „Procred” format din 30 de membri, ei concertând sub egida Operei Naționale București și a Operei Naționale a Israelului.

Concertul este sponsorizat de firme mari românești printre care si Loteria Română.