Un fotbalist îşi joacă iubita la PARIURI. „Dacă Real se califică, O LAS SĂ SE CULCE cu toată echipa”

Când spui Mario Balotelli, spui controversă, iar fotbalistul formaţiei AC Milan pare un izvor nesecat de idei şi gesturi şocante. Cea mai recentă ispravă a sa este un pariu în care marea miză este chiar iubita sa.

29 apr. 2013, 07:00

Atacantul Mario Balotelli, cunoscut pentru comportamentul său de multe ori deviant, a pus un pariu cel puţin ciudat. „Dacă Real Madrid revine şi se califică în finala Ligii Campionilor, o las pe iubita mea să se culce cu toată echipa„, a spus internaţionalul italian.

Real Madrid a pierdut cu scorul de 1-4 în faţa Borussiei Dortmund în prima manşă a semifinalelor şi ar trebui să înscrie de cinci ori fără să primească vreun gol pentru a se califica în ultimul act al Ligii Campionilor, astfel că Balotelli are mari şanse să nu fie nevoit să-şi respecte promisiunea. Însă asta cu siguranţă nu l-a scutit de a fi nevoit să-i explice iubitei sale, Fanny Neguesha, de ce a făcut o promisiune care să o implice şi pe ea.

Fanny şi Balotelli sunt un cuplu nonconformist şi deloc rezervat. Dovada, o fotografie provocatoare postată pe reţelele de socializare de iubita internaţionalului italian, în care cei doi sunt într-un moment de intimitate.