Traian Băsescu sugerează serviciul militar: „Ar trebui sa înțelegem ca o țara are nevoie să fie apărată”

Traia Băsescu a participat la conferința educațională V.R.E.M. de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, unde a răspuns la întrebări pe teme de actualitate.
Filip Stan
12 nov. 2023, 08:46
Traian Băsescu sugerează serviciul militar:

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, le-a vorbit tinerilor despre România și Uniunea Europeană (UE) în contextul noilor provocări de securitate.

‘Cântăreața lui Băsescu’, cu ochii în lacrimi. Ce a dezvăluit despre fosta familie prezidențială: „Mă trezeam cu garda de corp, bătea la ușa de la hotel”
„Mă uitam la Israel, când premierul Israelului, pe care-l cunosc bine, m-am întâlnit des cu el, a declarat stare de război. Au venit de peste tot din lume să-și apere țara. Când a venit razboiul în Ucraina au fost valuri de bărbați care au fugit. Deci asta … stateam și ma întrebam dacă România ar fi în aceasta situație…ce ar face cei 4 milioane de oameni care trăiesc în afara țării și ce ar face tinerii români, dacă se inroleaza sau nu. Ar trebui sa înțelegem ca o țara are nevoie să fie apărată, susţinuta, iubită, respectata. Iar dacă cetatenii nu o respecta sa nu aibă pretenții să fie respectati de ceilalți”, a declarat Traian Băsescu. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că eswte exclus să fim atacaţi de Rusia sau să luptăm alături de Ucraina.

Traian Băsescu, surprins în avion în timpul unei ”băi de mulțime” ca pe vremuri. Unde a călătorit fostul președinte

Eugen Tomac: Preşedintele Băsescu, după alegerile locale din 2020, nu s-a mai implicat deloc în activitatea partidului. S-a retras

Liderul PMP Eugen Tomac susţine că fostul preşedinte Traian Băsescu nu s-a mai implicat deloc în activitatea partidului după alegerile locale din 2020, când a candidat la Primăria Capitalei.

Preşedintele PMP Eugen Tomac a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă Traian Băsescu mai e implicat în viaţa partidului.

”Nu, preşedintele Băsescu, după alegerile locale din 2020, nu s-a mai implicat deloc în activitatea partidului. S-a retras. Noi i-am fost recunoscători pentru sprijinul acordat. Asta nu înseamnă că nu discutăm. Discutăm, dar în chestiunile politice şi deciziile noastre nu se mai implică deloc”, a spus Eugen Tomac la Prima TV.

În 16 iunie 2018, Traian Băsescu s-a retras de la conducerea PMP, partid al cărui fondator este, dar a rămas preşedinte onorific. La alegerile locale din 2020, a candidat pentru funcţia de primar general al Capitalei din partea PMP şi a terminat competiţia pe locul trei, după Nicuşor Dan şi Gabriela Firea.

În noiembrie 2021, Traian Băsescu declara că, din data de 6 decembrie 2020 – data alegerilor parlamentare – nu a mai avut niciun fel de implicare în activitatea PMP şi nici nu mai deţine vreo funcţie în partid.  În 6 decembrie 2020, el afirma că scrutinul a arătat ”că se poate şi fără Băsescu”.

Spynews
Bogdan, tânărul care a murit după ce a intrat cu maşina într-o cisternă încărcată cu benzină era poliţist. În trecut, ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor
Bzi.ro
Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!”
Fanatik.ro
Locul din România unde poți cumpăra o casă cu aproape 1.000 de lei. Puțini români știu de el, deși prețurile de aici sunt foarte mici
Capital.ro
Obligatoriu în orice bloc din România. Asociațiile de proprietari nu pot încălca noua lege
Playtech.ro
Te SPERII! Cum arăta Valentina Pelinel la 20 de ani. ȘOC TOTAL pentru Cristi Borcea
DailyBusiness
Românii care primesc pensii mai mari cu 50% înainte de recalculare. Decizia care îi avantajează
Adevarul
Premieră pe piața medicală din România. Tehnologie unică în lume de înlocuire totală a danturii în doar cinci zile
Spynews
Poliţist din Cluj-Napoca, reţinut după ce ar fi primit 12.000 de euro mită. A fost pus să distrugă un proces verbal
Spynews
Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de furtuni severe în multe zone din țară! Care sunt județele vizate 
Evz.ro
Codul Rutier. Boala pentru care perimsul nu va fi reînnoit
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Mititelu, scandal monstru cu Becali! A luat decizia să nu mai vorbească niciodată: de la ce s-au certat milionarii
wowbiz.ro
Bogdan a murit carbonizat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de o cisternă plină cu benzină! Familia îl căuta neîncetat, fără să știe ce se întâmplase, de fapt, cu el: „Să fii bine acolo sus”
Cancan.ro
Ce a făcut Daniela Crudu după ce a devenit mămică pentru a doua oară. A intrat în revizie, iar noi am prins-o în flagrant”
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Oana Lis a adus un alt bărbat în casa în care locuiește alături de Viorel Lis. Cine este și care este motivul pentru care a venit
Capital.ro
Reguli la buletin. Obligatoriu pentru românii care nu locuiesc la adresa declarată
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
stirilekanald.ro
Tinerii stropiți cu acid, urmăriți! Băiatul a povestit totul: Am găsit...
substantial.ro
Șofer moldovean prins cu peste 4600 de pachete de țigări de contrabandă la granița dintre Bulgaria și România
MediaFlux
AJUTOARE de stat pentru PENSIONARI: ALIMENTE și HAINE. Guvernul a aprobat
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'