Ce intervenții estetice și-a făcut Natalia Mateuț până la 32 de ani: „Nu știu dacă aveam nevoie. Am vrut un pic de moft”

Ce intervenții estetice și-a făcut Natalia Mateuț până la 32 de ani. Prezentatoarea TV a dezvăluit de câte ori a trecut pragul esteticianului și ce proceduri are la activ. Apare destul de des pe micul ecran, iar pentru asta trebuie să arate impecabil în fața telespectatorilor.
Alina Costache
28 nov. 2023, 20:50
Ce intervenții estetice și-a făcut Natalia Mateuț până la 32 de ani:
Ce intervenții estetice și-a făcut Natalia Mateuț

Ce intervenții estetice și-a făcut Natalia Mateuț până la 32 de ani. Deși arată foarte bine și are un corp de invidiat, vedeta spune despre ea că este o mâncăcioasă și o gurmandă. Când vin temperaturile reci, profită că nu trebuie să îmbrace costumul de baie și își face mai des poftele culinare.

Citește și: Natalia Mateuț, după sărutul cu Cătălin Cazacu: „Poate duce la ceva toxic”. Ce spune despre bărbați

Sunt o mâncăcioasă și o gurmandă. De multe ori când vine frigul profit de schimbarea temperaturii și de faptul că nu mai port costume de baie atât de des. Mai mănânc câte un dulce, câte o porție de paste, dar de multe ori mă abțin, cam ăsta este secretul în cazul meu.

Știu că poate unele fete pot mânca orice își doresc, dar eu nu pot face asta, la mine se pune destul de repede. Dar slăbesc la fel de repede. Așa că dacă mă îngraș două-trei kilograme nu-mi pasă pentru că știu că le dau jos imediat.

În general fac sport, adică de trei-patru ori minim pe săptămână ajung la sală unde am un antrenor care trage de mine și încerc să mănânc cât de cât ok. Nu mănânc foarte sănătos”, a declarat Natalia Mateuț pentru Unica.ro.

Ce intervenții estetice și-a făcut Natalia Mateuț

Cât despre rutina ei de îngrijire a pielii, Natalia a mărturisit că profită de vârsta pe care o are și că folosește produse cosmetice de calitate, dar în care nu investește sume foarte mari. Până în prezent, prezentatoarea TV a apelat la câteva intervenții estetice de prevenție și la o operație de mărire a bustului.

Mi-am pus puțin botox în zona laba gâștii, între sprâncene și cam atât. Câteva puncte să-mi lumineze așa puțin fața și să mi-o ridice așa un pic în sus. Nu știu dacă aveam nevoie. Am vrut un pic de moft. În rest, în afară de bust n-am nimic.

Da, e normal să-ți mai faci. Se vede după 30 de ani. Nu pot să zic că nu. Cel puțin când râd sau când mă încrunt se vede, dar e normal. E trecerea timpului care este ireversibilă. Acum nu o să mă umplu de operații estetice niciodată. Momentan mi-am făcut un pic de botox. Cine știe ce se mai întâmplă pe viitor, ne mai auzim”, a mai declarat Natalia Mateuț.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Ce conține pate Ardealul cu fainoșag. Multor români le place gustul lui, puțini citesc eticheta
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru cei cu PERMIS de conducere. REGULI NOI pentru absolut toți șoferii
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Atac cu drone al armatei ucrainene asupra bazei aeriene ruse din Morozovsk
MediaFlux
AMENZI de 10.000 DE LEI dacă STAI LA BLOC
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?