Alina Sorescu, dezvăluiri disperate după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Suntem vinovați de alegerile făcute”

Alina Sorescu a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă din viața ei, fiind implicată într-un divorț extrem de dur, dar și într-o luptă acerbă pentru custodia copiilor.
Alina Costache
14 mart. 2024, 19:26
Alina Sorescu, dezvăluiri disperate după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Suntem vinovați de alegerile făcute”
Alina Sorescu, dezvăluiri disperate după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Suntem vinovați de alegerile făcute”

Alina Sorescu a vorbit deschis despre iubire, dar și despre alegerile greșite pe care, uneori, le facem în dragoste. Ea și-a spus oful cu ajutorul unei piese pe care a lansat-o recent.

Deși în viața personală are parte numai de piedici și provocări, având în vedere divorțul de Alexandru Ciucu și lupta extrem de dură pentru custodia fetițelor, în plan profesional lucrurile par să se lege foarte bine. Vedeta reușește să lanseze piesă după piesă și toate par să fie inspirate din evenimentele triste prin care a trecut în ultima perioadă.

Citește și: Alexandru Ciucu vorbește despre iubire după divorțul de Alina Sorescu: „De dragul copiilor, putem face absolut orice”

După succesul cu melodia „În numele iubirii”,  Alina Sorescu își încântă, din nou, fanii cu o nouă piesă care atinge corzile sensibile. Intitulată „Te rog nu uita”, piesa Alinei  transmite un mesaj profund și necesar, într-o lume agitată și mereu în mișcare.

„Într-o lume în care ne îndreptăm adesea atenția spre ceilalți, se întâmplă să uităm de noi. „Te rog nu uita” vine ca un ecou al acestei realități, invitându-i pe ascultători să își amintească că prioritățile personale și iubirea de sine nu ar trebui să fie niciodată neglijate.  Piesa este un imn al încrederii în sine și al iubirii de sine, care răsună în inimile tuturor celor care se simt uneori pierduți în agitația vieții, nu își ascultă inima și se simt vinovați pentru alegerile făcute”, a declarat Alina Sorescu.

Compusă de Anastasia Sandu și Alex Matthew, produsă de Adrian Iordan în studiourile GreenEye Music, melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Andrei Brânză. Filmarea a fost realizată la înălțime, pe unul dintre cele două turnuri-gemene City Gate Towers din Piața Presei Libere.

În această primăvară, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au o nouă înfățișare la tribunal, în procesul de divorț, care trenează de doi ani de zile. În prezent, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu (47 de ani) dețin custodie comună. Instanța a decis ca fetițele să stea cu tatăl lor două weekend-uri pe lună și alte două zile în timpul săptămânii.

Citește și: Alexandru Ciucu rupe tăcerea! Adevărul despre Alina Sorescu a ieșit la iveală. ”Nu puteam nici să plâng”

Spynews
Bogdan, tânărul care a murit după ce a intrat cu maşina într-o cisternă încărcată cu benzină era poliţist. În trecut, ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Câți bani se dau în alte țări pentru returnarea ambalajelor SGR. Și românii care călătoresc pot beneficia de această garanție. Sumele sunt mai mari de 50 de bani
Capital.ro
Reguli OBLIGATORII în România. Legea de la care NIMENI nu poate face excepție
Playtech.ro
Alegerile locale 2024 pică din nou în Duminica Orbului. S-a mai întâmplat în 1990
DailyBusiness
O categorie de români va primi GRATIS 1,5 milioane de euro! Cine sunt beneficiarii
Adevarul
Ofițerii ucraineni care opresc bărbații pe străzile din Kiev în vederea mobilizării, întâmpinați cu ostilitate: „Este foarte dificil emoțional”
Spynews
Poliţist din Cluj-Napoca, reţinut după ce ar fi primit 12.000 de euro mită. A fost pus să distrugă un proces verbal
Spynews
Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de furtuni severe în multe zone din țară! Care sunt județele vizate 
Evz.ro
Schimbarea pe Instagram care i-a scos din minți. Utilizatorii aruncă vorbe grele
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Mititelu, scandal monstru cu Becali! A luat decizia să nu mai vorbească niciodată: de la ce s-au certat milionarii
wowbiz.ro
Ce ar fi pățit Cristian, tânărul luat de viitură în Italia?! Ipoteza șocantă a autorităților
Cancan.ro
Alexandra Dinu l-a ”săgetat” pe mega-milionar la un pahar de vin! După escapada nocturnă cu Bobby Păunescu, fosta soție a lui Adrian Mutu lovește și în miezul zilei
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Cum arăta insula de pe râul Natisone înainte de a fi inundată! Viitura a distrus totul în calea sa și i-a doborât pe cei trei tineri
Capital.ro
Se dă lege pentru sistemul de PENSII. Schimbarea pe care nu și-ar fi dorit-o NIMENI
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
stirilekanald.ro
Femeia din Buzău care și-a îngropat copilul de viu: 'N-am putut să stau cu durerea în suflet'
substantial.ro
George Simion încearcă să se victimizeze pe fondul anchetei privind semnăturile falsificate pentru candidatura lui Silvestru Şoşoacă
MediaFlux
AJUTOARE SOCIALE pentru o nouă CATEGORIE de români. Unde se DEPUN CERERILE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'