Scandal uriaș în showbiz! Cu ce vedetă de la noi a fost înșelată Daniela Gyorfi. „Și nu numai din muzică, ci și din modă”

Daniela Gyorfi nu se ferește să dea detalii picante din relația cu George Tal. Cei doi formează un cuplu de invidiat și au împreună o fiică, Maria. Artista a povestit de-a lungul timpului că s-a mai despărțit de George, din cauza infidelității lui.
Filip Stan
12 apr. 2024, 18:53
Scandal uriaș în showbiz! Cu ce vedetă de la noi a fost înșelată Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țară și reușește să facă atmosferă la toate evenimentele la care participă. Totodată, artista arată că e sinceră și asumată și nu se ferește să dea detalii din relația ei cu George Tal.

Invitați recent la emisiunea La Măruță, cei doi au acceptat fără să stea pe gânduri, întrebările legate de viața amoroasă. Cuplul a participat la rubrica picantă, în care a fost nevoit să dea din casă detaliile picante. Dacă ar fi refuzat, trebuiau să mănânce iute.

Daniela Gyorfi a fost întrebată dacă și-a bănuit vreodată iubitul că ar fi înșelat-o. Răspunsul artistei a fost unul sincer, neașteptat.

Citește și: Ruby rupe tăcerea despre divorțul părinților. Cât de tare a afectat-o lipsa lor: „Ziua în care plecau era cea mai grea”

„Eu l-am suspectat (l-a văzut pe George într-o fotografie a Marei Bănică), după care mi-a zis că nu, că au fost doar niște poze. Ok, o cred pe Mara, dar am suspectat și am mai suspectat niște domnișoare, dar tu mi-ai zis doar una să zic. Și nu numai din muzică, ci și din modă, nu mai zic dansatoare”, a recunoscut Daniela Gyorfi, în emisiunea La Măruță.

Întrebată cu ce bărbat din lumea mondenă românească l-ar vedea pe George dacă nu ar fi împreună cu ea, artista a răspuns: „Cu Andreea Bălan, pentru că face repetiții, trebuie să-i care toate garderobele alea. Nu știu de ce, este o fată luptătoare, mie îmi place, e un compliment, că e frumoasă fata, tânără. Ce compliment mai mare vrei?”.

Ce propuneri indecente a primit Daniela Gyorfi

Artista a recunoscut că primește uneori complimente pentru aspectul său fizic de invidiat, însă a negat că ar fi primit vreodată avansuri indecente de la bărbați. Ea afirmă că are ochi doar pentru iubitul ei.

De când sunt cu George, toată lumea știe că am ochii ațintiți doar către el. Că mă mai duc la un spectacol și zice cineva că arăt bine, asta nu înseamnă că îmi face curte, sunt complimente.

Citește și: Theo Rose, adevărul despre infidelitatea de care a fost acuzată: „Cred că se întâmplă în viața tuturor. A fost dureros. Nu știu cât de corect e să te îndrăgostești”

 

 

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'