Cristina Bălan, câștigătoarea de la Vocea României, rupe tăcerea despre experiența nașterii: ”A fost foarte traumatizantă. Cadrele medicale înjurau, vorbeau foarte urât!”

Cristina Bălan a impresionat o țară întreagă atunci când a participat la ”Vocea României”, sezonul 5. Însă mulți nu știu despre tânăra artistă că aceasta are și o poveste de viață deloc ușoară. Vezi mai jos.
Filip Stan
18 apr. 2024, 11:08
Cristina Bălan, câștigătoarea de la Vocea României, rupe tăcerea despre experiența nașterii: ”A fost foarte traumatizantă. Cadrele medicale înjurau, vorbeau foarte urât!”

Cristina Bălan a impresionat o țară întreagă atunci când a participat la ”Vocea României”. Mulți nu știu despre tânăra artistă că aceasta are și o poveste de viață deloc ușoară.

Citește și Cum a ajuns Theo Rose, de fapt, jurat la Vocea României. Artista, dezvăluiri fără perdea: „Am considerat că sunt prea tânără, că trebuie să mai parcurg pași până acolo”

În 2015, Cristina Bălan a câștigat Vocea României, făcând parte din echipa condusă de antrenorul Tudor Chirilă.

Cristina Bălan a impresionat pe toată lumea cu participarea la ”Vocea României”, acolo unde a demonstrat că talentul său vocal este deosebit și poate atinge note la care nu toți concurenții pot ajunge.

Pe lângă naturalețea sa, Cristina Bălan a demonstrat, de fiecare dată când a urcat pe scenă, că are pachetul complet pentru a fi un artist cunoscut.

 

Totuși, dacă mulți români au observat calitățile sale vocale, nu mulți știu și că tânăra a trecut prin momente de cumpănă, având o poveste de viață care ar impresiona pe oricine.

Artista a adus pe lume, în urmă cu 10 ani, o pereche de gemeni, într-un spital din București. Din păcate, cei doi bebeluși au fost diagnosticați cu Sindromul Down, la scurt timp după venirea pe lume.

Cristina Bălan: ”Nu-mi place să fiu umilită”

Cristina Bălan a fost invitată la emisiunea ”Monden Alert” de la Metropola TV, acolo unde aceasta a vorbit pe larg despre cât de traumatizantă a fost nașterea și ce decizie a luat după experiența sa.

„A doua oară am decis să nasc acasă, supravegheată de o dulă, tocmai pentru că prima naștere, cea cu gemenii, a fost extrem, dar extrem de traumatizantă.

Trauma am suferit-o la un spitalul de stat, nu am să-l numesc acum, pentru că sunt acolo și oameni care sunt dedicați, cum este domnul doctor Sorin Eșanu, care mi-a supravegheat și sarcina cu gemenii și această sarcină cu fetița, tocmai pentru că este un om deosebit. Însă, a fost foarte traumatizantă nașterea cu cadrul medical care înjura și nu-mi place acest lucru.

Nu-mi place să fiu umilită, cred că nimănui nu-i place, însă unele persoane acceptă. Am avut nevoie de foarte mulți ani să integrez aceste emoții negative, să ajung la o reziliență și să-mi vindec, practic, trauma.

Te-ar putea interesa și Scandal de proporții la ProTV după ce Alexandra Căpitănescu a plecat acasă cu trofeul de la Vocea României: „A câștigat contractul lui Tudor… mare făcătură”

Și atunci am considerat că, decât să mă duc și să stau cu stres, să fac așa cum simt eu. Îmi asum alegerile în viață. Îmi place să-mi iau puterea înapoi”, a declarat Cristina Bălan, în exclusivitate, la Monden Alert.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Gara din România prin care a trecut “trenul morții”. Acum a devenit monument istoric
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Anunțul momentul pentru badantele care au lucrat în Italia! Cum pot ieși mai repede la pensie
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
La acești nativi vor trage banii în perioada următoare. Se anunță mari câștiguri
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Nu e o glumă! Stațiunea din România unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
FLORIN PIERSIC, ANUNȚ de pe PATUL de SPITAL! Marele actor a ținut să se afle de la el
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'