Bucureștiul găzduiește prima ediție din România a Visvamitra Awards of Excellence

Visvamitra Awards of Excellence celebrează campionii societății moderne, într-o serie de domenii cheie pentru comunitățile locale, cum ar fi Leadership, Medicină, Medicină Alternativă, Arta & Cultură, CSR și Agricultură.
Alina Costache
29 apr. 2024, 22:53
Bucureștiul găzduiește prima ediție din România a Visvamitra Awards of Excellence
Visvamitra Awards of Excellence 2024 – “VISVAMITRA – Când succesul personal inseamnă succes pentru ceilalți” joi, 9 mai India House din Bucuresti

Fondatorul Visvamitra International Awards of ExcellenceSwami Ananda Saraswati, maestru Yoga si Vedanta, sub patronajul căruia este organizat evenimentul din București, este autorul mai multor cărți pe tematică Yoga si Vedanta, traduse în mai multe limbi. Swami Ananda Saraswati aduce în atenția publicului cunoașterea autentică Yoga și Vedanta, transmisă prin metoda tradițională de la învățător la discipol, într-o manieră relevantă pentru provocările din ziua de azi.

Juriul evenimentului este compus din: Amalia Anghel, medic și fondator Skinmed, Sebastian Bodu, profesor universitar, Raluca Chisu, fondator și CEO Kinetobebe, Federico Pipitone, antreprenor, Ștefania Rossitto, profesor de yoga, Arianna Squillante, medic & medicină alternativă, Laura Talamoni, antreprenor în agricultura, Tereza Tranakas, fondator și CEO Oxygen.

Printre personalitățile care vor fi prezente la eveniment se numară Excelența sa, ambasadorul Indiei, dl. Rahul Shrivastava, care este gazda evenimentului, precum și nume cunoscute din domeniul medicinei, culturii, artei și lideri de business.

Sub îngrijirea și coordonarea maestrului Swami Ananda Saraswati, Organizația Visvamitra s-a extins în India, Europa și în alte zone ale planetei. În Uttarkashi, un loc spiritual pe malul fluviului sacru Gange, Visvamitra are propriul Gurukulam, un spațiu de studiu și meditație în inima munților Himalaya. Printre activitățile organizației, se regăsesc: publicarea de cărți și organizarea de evenimente, retreat-uri pe tema Yoga și Vedanta ca mijloace de cunoaștere, cursuri de formare a instructorilor de yoga în metoda tradițională. Visvamitra organizează și programe pentru societatea civilă și pentru companii.

În Romania, evenimentul are loc pentru prima dată in 9 mai și va aduce în atenția publicului campioni ai societății civile care, cunoscând succesul profesional, au contribuit la crearea unei societăți mai bune, în spiritul înțeleptului Visvamitra.

Partenerii evenimentului sunt OXYGEN, Finnovators, Shri Shilajit și Comercianți de Diamante. Pentru mai multe informații despre eveniment accesează www.visvamitra.eu.

Spynews
Superexclusivitate! Primele imagini cu Nick Radoi! Milionarul a ajuns în România după 2 ani / VIDEO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Locul unic unde o flacără arde în spatele unei cascade, de sute de ani. Fenomenul i-a fascinat și pe cercetători
Capital.ro
Românii NU mai primesc BANII înapoi. Regulile sunt extrem de clare
Playtech.ro
Cutremurător! Cum a apărut Kate în public, deși are cancer. Toți PLÂNG, imaginile durerii
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Critic muzical, despre momentul Coldplay vs Babasha. „Nu e vorba de rasism aici” | ANALIZĂ
Spynews
Cum o „taxează” Teodora Stoica pe Corina Bud, în urma reacției sale despre Babasha. Declarații despre subiectul momentului: „Nu avem aceleași...”
Spynews
De ce nu va mai fi Tzancă Uraganu nașul Andei Adam și al lui Yosif Mohaci. A renunțat cu puțin timp înainte de nuntă: ”Din cauza...”
Evz.ro
Iunie cu mare noroc la banii. Nativi care își schimbă starea financiară
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
Cancan.ro
Pițurcă Jr. a 'încercuit-o' pe voluptuoasa fiică a Andreei Berecleanu! Adio, ICH! CANCAN.RO publică imaginile momentului în showbiz
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
”Trenurile Soarelui” reintră în circulație de vineri, 14 iunie: Orașele care vor avea curse directe spre litoralul românesc
Capital.ro
Maghiarii din România au învins. E fără precedent în Ținutul Secuiesc: „Este un moment istoric”
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
ANAF avertizează asupra unei noi campanii de mesaje false adresate persoanelor juridice
MediaFlux
Mai MULȚI BANI la PENSIE de la 1 IULIE. Au anunțat acum
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?