Horoscop WEEKEND 3-5 mai 2024. Paștele vine cu vești bune pentru toate zodiile

Avem alaturi de noi o cantitate generoasa de energie vindecatoare de la Mercur, deci probabil ca nu avem prea multe motive de ingrijorare. Cu Marte aliniat cu Pluto, totusi, trebuie sa ne retragem inainte de a face miscari importante. Va trebui sa avem rabdare si sa cedam sau sa facem compromisuri atunci cand vor aparea cu siguranta situatii dificile in weekend. Iata cum se descurca zodiile.
Alina Costache
03 mai 2024, 11:48
Horoscop WEEKEND 3-5 mai 2024. Paștele vine cu vești bune pentru toate zodiile

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 3-5 mai 2024, scaldat de influente astrale majore. Saptamana a fost destul de agitata. Pluto a intrat in retrograd la 2 mai si va sta asa pana in 11 octombrie 2024. Avem si cuadratura Venus – Pluto, care ar putea crea cateva dificultati in comunicare cand vine vorba de partenerii nostri romantici.

Cu toate acestea, avem alaturi de noi o cantitate generoasa de energie vindecatoare de la Mercur, deci probabil ca nu avem prea multe motive de ingrijorare. Cu Marte aliniat cu Pluto, totusi, trebuie sa ne retragem inainte de a face miscari importante. Va trebui sa avem rabdare si sa cedam sau sa facem compromisuri atunci cand vor aparea cu siguranta situatii dificile in weekend. Iata cum se descurca zodiile.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Socializarea si timpul petrecut cu prietenii merita sa devina o prioritate zilele acestea. Ai nevoie de compania oamenilor care nu vin cu pretentii asupra timpului tau si meriti sa ai parte de distractie. O criza brusca financiara (reala sau imaginara) ti-ar putea ameninta planurile, dar nu ar trebui sa iti strice weekendul. Daca exista o criza reala, reaseaza-ti planurile ca sa ai parte totusi de o distractie pe care sa ti-o permiti. Daca esti doar paranoic despre bani, opreste-te din a face pe martirul si da-ti permisiunea sa ai parte de zile foarte placute.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai muncit sustinut sa iti slefuiesti imaginea si sa castigi credibilitatea printre colegii tai si oamenii intre care traiesti social. Nu strica totul printr-un comportament bizar asa cum numai cei din Pesti pot face. Fii ciudat in particular, dar fii atent cum te prezinti cand ai de-a face cu oamenii pe care doresti sa ii impresionezi. Asta nu inseamna sa negi cine esti cu adevarat, ci sa intelegi cum anumite comportamente chiar pot fi acte de autosabotaj. Tu esti un mare actor cand vrei. joaca rolul pe care trebuie sa il joci ca sa treci linia de sosire cu bine intr-un obiectiv important personal sau profesional.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Esti asa de curajos cand vine vorba sa te aventurezi pe un teritoriu necunoscut ! Totusi, asta nu inseamna ca nu te intrebi daca ai cumva curajul de a realiza ceea ce ti-ai propus. In acest weekend, orice asemenea frica, indoiala si insecuritate pot rasari tocmai cand esti pe punctul de a face un mare salt in acest teritoriu nefamiliar al viitorului. Recunoaste ceea ce simti dar nu iti hrani aceste stari. Doar continua sa avansezi, punand cate un picior in fata celuilalt si continua sa mergi in directia in care vrei sa mergi. Universul te va sustine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Fabrica mare din România care se închide după ani întregi de activitate. Toți angajații vor fi concediați odată cu dizolvarea ei
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România de la 1 iulie. S-a dat ordin în toate statele din UE
Playtech.ro
Zodiile care vor avea noroc triplu în următoarele trei luni. Viața lor se schimbă radical, primesc binecuvântare
DailyBusiness
Vestea zilei pentru pensionari! Ar putea primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Litoral 2024. Un șezlong în Mamaia, cât o noapte de cazare
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Mai rar s-a văzut aşa naş! Cum s-a îmbrăcat Cabral la nunta Roxanei Hulpe. FOTO şi VIDEO
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Anumiți angajați vor avea parte de mai multe zile de concedii în 2024: Noul proiect de lege a fost adoptat de Camera Deputaților
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Toți românii au termen până pe 30 iunie
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp ce erau luați de ape
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'