Senatoarea sexy a PPDD, la concurenţă cu Elena Udrea. Vezi cum arată în costum de baie

O nouă politiciană sexy şi-a făcut apariţia în costum de baie, pe plajă. Senatoarea PPDD Vasilica Miron îi face concurenţă Elenei Udrea cu pozele în care îşi arată silueta de manechin şi formele provocatoare. Vasilica Miron a pozat pe plajele din Creta, iar fotografia a adunat sute de like-uri pe siteurile de socializare.

08 aug. 2013, 18:42
Senatoarea sexy a PPDD, la concurenţă cu Elena Udrea. Vezi cum arată în costum de baie

Încă un parlamentar ţine să demonstreze cât de sexy poate să fie în costum de baie. Senatoarea Vasilica Miron îşi arată abdomenul plat şi sânii generoşi, într-o fotografie de pe o plaja din Creta, acolo unde îşi petrece concediul.

Dealfel, politicianul a povestit impresiile sale de vacanţă la România TV. „E frumos, e o plajă superbă, e bine, cred că e un pic mai răcoare decât acas. Sunt aici cu fata mea, amândouă, ne distrăm„.

Silueta de invidiat se obţine şi , mai ales, se menţine, cu sacrificii. „Niciodată în viaţa mea nu am mâncat supă sau ciorbă şi nici catofi prăjiţi. Doar piure şi cartofi copţi. Mănânc mai mult grătar, carne pui, peşte, salate„, a mai povestit senatoarea, la România TV.

Regimul alimentar este, obligatoriu, completat cu zeci de minute de alergat dimineaţa pe plajă.