Gigi Becali este deţinut de meserie, conform ultimei declaraţii de avere VIDEO

Gest scandalos făcut de Gigi Becali din închisoare. Fostul deputat şi-a actualizat declaraţia de avere la două luni după arestare, trecându-şi în actul oficial calitatea de deţinut. Funcţionarii Camerei Deputaţilor au încărcat pe site declaraţia care nu conţine date despre averea lui Becali, ci o notă scrisă de mână de finanţatorul Stelei.

30 aug. 2013, 12:22
Gigi Becali este deţinut de meserie, conform ultimei declaraţii de avere VIDEO

Gigi Becali nu a trecut nimic în dreptul declaraţiei de avere, nici la bunuri mobile, nici la bunuri imobile şi nici la bani, informează România TV. În plus, el şi-a înlocuit meseria de deputat cu cea de deţinut în declaraţia de avere şi a scris că nu poate spune ce avere are, pentru că închis fiind în penitenciar nu are acces la documente şi nici la instituţii care l-ar putea să îşi cuantifice averea.

Aceste lucruri le-a scris Gigi Becali într-o notă de subsol, ignorând toate celelalte spaţii din declaraţia de avere.

Modul în care şi-a completat declaraţia de avere îl aduce pe Gigi Becali în vizorul ANI. El ar putea fi cercetat sau ar putea primi o amendă contravenţională pentru modul în care a completat declaraţia de avere.

Declaraţia de avere vine la două luni de când şi-a încetat calitatea de deputat şi este încărcată direct pe site-ul Camerei Deputaţilor, fără ştiinţa conducerii acestui for.