A adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, dar nu va avea ocazia să o vadă crescând. Povestea sfâşietoare a tinerei mame care a trăit doar 48 de ore după cel mai frumos moment din viaţa ei

48 de ore. Doar atât a mai trăit o tânără mamă, după ce a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă.

12 mai 2021, 20:28
A adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, dar nu va avea ocazia să o vadă crescând. Povestea sfâşietoare a tinerei mame care a trăit doar 48 de ore după cel mai frumos moment din viaţa ei

Destinul Jessicăi Walden, în vârstă de 28 de ani, a fost încheiat brusc din cauza unui stop cardiac. Tânăra a dat naştere celui de-al doilea copil al său, Orla Anne Walden, vinerea trecută, dar s-a stins la 24 de ore după fericitul eveniment, la un spital din Marea Britanie.

Femeia suferise de preeclampsie şi mai multe complicaţii spre sfârşitul sarcinii, ceea ce solicita consultări repetate şi internări în spital. Medicii au decis că tânăra trebuie să nască mai devreme, la 37 de săptămâni, pentru a evita alte complicaţii.

Din păcate, însă, lucrurile au scăpat de sub control, iar Jessica nu a mai putut fi salvată. Fetiţa abia născută nu a apucat să-şi cunoască mama şi va fi nevoită să o vadă doar în fotografii.

Soţul femeii, Jack Walden, şi-a descris soţia ca pe o eroină care abia aştepta să-şi strângă fetiţa în braţe: „A fost un soldat adevărat. Îmi amintesc că Jessica a spus când Orla a ieşit că este mândră că a reuşit”.

După naştere, Jessica Walden a fost dusă de medici în blocul operator din cauza problemelor cu placenta. A fost resuscitată timp de 20 de minute, însă viaţa ei nu a mai putut fi salvată.

„Medicii ne-au explicat că există o foarte mică şansă să se întâmple asta, dar doctorii au spus că în 20 de ani nu au văzut ceva asemănător. A pierdut o grămadă de sânge”.

Medicii au dus-o pe micuţa Orla la mama ei, înainte ca această să-şi dea ultima suflare. Deşi era inconştientă, soţul femeii spune că Jessica „trăia doar pentru copiii săi” a ştiut exact ce se întâmplă.

„Am adus-o pe Orla de la terapie intensivă şi am aşezat-o lângă ea. Categoric a realizat ce se întâmplă pentru că i-a crescut presiunea sângelui”, a mai povestit tatăl micuţei.

Jack Walden a spus că i s-a sfâşiat inima când a fost nevoit să-i spună celeilalte fetiţe, Elsie, în vârstă de doi ani, ce s-a întâmplat cu mama ei.

„I-am spus că mami avea un bebe în burtică, ceea ce ştia deja, iar bebe a ieşit, dar mami se simţea rău şi medicii au ţinut-o adormită. I-am spus apoi că mami a plecat la Mr Moon. Nu credeam că a înţeles, dar aseară când am aşezat-o în pătuţ a spus: copilul a ieşit, iar mami e pe Lună”, a adăugat el, potrivit ipswichstar.co.uk.

Citeşte şi A văzut că în gura micuţului ei a apărut o gaură suspectă. Femeia nu a ezitat şi s-a dus de urgenţă cu bebeluşul la spital. Toată lumea a izbucnit în râs când doctorul a descoperit care era, de fapt, problema

Citeşte şi Cererea în căsătorie care a făcut-o pe o tânără să țipe. Nu s-a așteptat nicio secundă la așa ceva! Iată ideea inedită devenită virală pe internet VIDEO