A aflat în ziua nunţii că viitorul soţ o înşală cu domnişoara de onoare. Ce a făcut mireasa de faţă cu toţi invitaţii

Trebuia să fie cea mai fericită zi din viața ei, dar totul s-a transformat într-un coșmar. O mireasă din Suedia a aflat chiar în ziua nunții că viitorul soț o înșală, ci nu cu oricine, ci cu o domnișoară de onoare.

03 oct. 2017, 11:18
A aflat în ziua nunţii că viitorul soţ o înşală cu domnişoara de onoare. Ce a făcut mireasa de faţă cu toţi invitaţii

O persoană „binevoitoare” din anturajul miresei de 24 de ani i-a dezvăluit chiar în ziua cea mare că bărbatul său este infidel, iar tânăra a văzut negru în fața ochilor, scrie huff.ro.

Citeşte şi Mama Denisei Manelista, în stare de şoc. Ce eveniment grozav ar fi trebuit să aibă loc în această lună în familia lor FOTO

Tinerei i s-a făcut rău chiar la ședința foto și a leșinat, spre disperarea celor din jurul ei, care nu își puteau da seama ce se întâmplă cu ea. Timp de o oră s-au chinuit nuntașii să o facă pe mireasă să își revină, iar în cele din urmă, aceasta s-a ridicat pe propriile picioare.

Doar că, realizând ce s-a întâmplat, tânăra a dorit rapid să se răzbune. Sub privirile fotografului și ale rudelor, ea a început să-l lovească și să-l înjure pe mire, spre uimirea acestora, care pur și simplu nu știau ce se întâmplă.

Câteva zile mai târziu, cei doi au anunțat oficial că relația lor a luat sfârșit definitiv.