A ajuns de urgenţă la spital după ce a simţit că se sufocă fără să ştie de ce. Ce i-au găsit medicii în GÂT

Un bărbat din Rusia a ajuns de urgenţă la spital după ce a simţit că se sufocă şi nu mai poate respira. În mod şocant, el avea în gât o bucată de metal provenită de la un termoplonjon. Cu toate acestea, pacientul nu a vrut să spună cum a ajuns acel obiect în gâtul lui.

02 ian. 2015, 19:42

Doctorii din Krasnoyarsk, Rusia, au rămas şocaţi când au găsit o bucată de metal dintr-un termoplonj în gâtul unui bărbat care s-a prezentat de urgenţă la spital, potrivit Mirror.

Citeşte şi Medicii au rămas şocaţi când au văzut ce are o femeie în vagin FOTO

Victima a ajuns cu ambulanţa la spital, având dificultăţi în respiraţie. Am fost şocaţi când am făcut radiografia şi am văzut ce îi bloca gâtul. Ţinând cont că diametrul esofagului este de doar 2-3 centimetri, din cauza obiectului, acesta era de trei sau patru ori mai mare. A fost o situaţie critică, se putea sufoca în orice moment. Esofagul lui era complet blocat. A durat 20 de minute intervenţia chirurgicală, dar nu este un lucru pe care aş vrea să îl repet prea devreme„, a declarat doctorul care l-a salvat pe bărbat.

Inedit este faptul că pacientul nu a vrut să vorbească foarte mult despre ceea ce s-a întâmplat. El i-a spus uneia dintre asistente că a fost un accident şi a realizat ce s-a întâmplat în timp ce îşi lua prânzul.