A apărut cea mai emoţionantă reclamă de Crăciun VIDEO

Pe masura ce ne apropiem de Craciun, marile branduri pornesc campanii in spiritul sarbatorilor si al familiei. Nume mari vin pe piata cu cele mai emotionante povesti care sa atraga publicul larg. Printre aceste branduri se numara si un lant de magazine universale din Marea Britanie, John Lewis. Prima unitate s-a deschis la mijlocul anilor 1800, in Londra. De atunci s-a ajuns la 45 de magazine in tot Regatul (Anglia, Scotia si Tara Galilor).

13 nov. 2015, 21:16
A apărut cea mai emoţionantă reclamă de Crăciun VIDEO

John Lewis are deja o traditie a reclamelor emotionante de Craciun, an de an lumea asteptand cu sufletul la gura o noua poveste.

De curand a fost lansata reclama pentru anul 2015. Ea spune povestea emotionanta a unei fetite, Lily care seara de seara priveste luna printr-un telescop. Intr-o zi, ea observa un baietel care pare parasit acolo si intentioneaza sa-i trimita un mesaj care sa-i arate ca pe lume exista o persoana care se gandeste la el. Filmarile pentru spot au durat trei saptamani, iar bugetul reclamei s-a situat la un milion de lire sterline.

 

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro