A apărut GOALĂ în reviste şi a fost căsătorită cu un artist CELEBRU, dar acum arată deplorabil FOTO

Una dintre cele mai cunoscute modele din Noua Zeelandă, căsătorită cu Rod Stewart până în 2006, şi-a pierdut din strălucirea care a făcut-o faimoasă. La 43 de ani, femeia este de nerecunoscut atunci când merge pe stradă.

22 apr. 2013, 09:10

Fotografii americani nu au ratat ocazia de a o fotografia pe cunoscuta actriţă şi model din Noua Zeelandă, Rachel Hunter, în timp ce s-a oprit la o cafenea Starbucks din Hollywood pentru a-şi cumpăra o cafea la pachet. 

Citeşte şi Vedete despre care nu ştiai că au fraţi gemeni. Cum arată geamănul lui Ashton Kutcher GALERIE FOTO

După ce în anii ’90 era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, în prezent, la 43 de ani, Rachel Hunter se află într-o stare deplorabilă. Ea a fost surprinsă fără machiaj, cu părul ciufulit şi cu o faţă obosită, femeia fiind aproape de nerecunoscut, mai ales că era ştiut faptul că nu se afişează în public fără hainele şi machiajul potrivit.

Citeşte şi Fiul lui Michael Jordon se iubeşte cu o actriţă de filme porno GALERIE FOTO

În prezent, ea este membră în juriul unei emisiuni televizate, după ce a fost pe rând actriţă şi prezentatoare TV. În trecut, ea a pozat sexy în celebra revistă Sports Illustrated. Mai mult, în 2006, Rachel s-a despărţit de cunoscutul artist Rod Stewart.

Citeşte şi Anne Hathaway ţine un regim crunt: Vrea să slăbească 10 kg în doar 20 de zile