A apărut înregistrarea audio cu implozia submarinului Titan. Pasagerii au trăit un adevărat film de groază VIDEO

Marina Statelor Unite ale Americii ar fi detectat semnalul acustic provocat de implozia submarinului Titan, în umra căreia au murit cei cinci pasageri. Astfel, se pare că întreg efortul de căutare ar fi fost sortit eșecului încă de la început.

26 iun. 2023, 08:54
A apărut înregistrarea audio cu implozia submarinului Titan. Pasagerii au trăit un adevărat film de groază VIDEO
A apărut înregistrarea audio cu implozia submarinului Titan. Pasagerii au trăit un adevărat film de groază

A apărut înregistrarea audio cu implozia submarinului Titan. La bord se aflau cinci oameni: miliardarul britanic Hamish Harding, omul de afaceri britanic Shahzada Dawood, fiul acestuia, Suleman Dawood, directorul executiv și fondatorul OceanGate, Stockton Rush, cu sediul în SUA, și pilotul francez al submersibilului, Paul-Henri Nargeolet. Cele cinci persoane de la bordul submersibilului Titan nu au mai reușit să iasă la suprafață pentru a se bucura de experiența explorării epavei faimosului vapor Titanic. Nava în care se aflau cei cinci a suferit o implozie catastrofală, care, practic, i-a strivit pe toți cei aflați înăuntru. Fenomen exact opus exploziei, implozia a fost cauzată de către presiunea uriașă de la fundul oceanului, iar materialele de slabă calitate din care era construit submersibilul nu au putut rezista.

Citeşte şi: Noi detalii șocante despre Titan! Carcasa submersibilului ar fi fost din fibră de carbon expirată, cumpărată la reducere

Conform ultimelor informații din cazul tragediei submersibilului Titan, Marina Statelor Unite ale Americii ar fi reușit să detecteze o anomalie în zona unde se afla submersibilul Titan. Potrivit npr.org, semnalul acustic detectat de către Marină ar fi fost recepționat de aparatele acestora chiar înainte ca anunțul oficial despre dispariția submersibilului să fie făcut public. Astfel, se pare că întreaga operațiune de căutare era, de fapt, sortită eșecului încă de la început.

Citeşte şi: Finalul tragic al pasagerilor din submersibilul Titan, explicat. Ce presupune „o implozie catastrofală”

Informația a fost împărtășită imediat celor ce se ocupau de căutări, însă aceștia au ales să facă tot posibilul pentru a se asigura că victimele sunt găsite, chiar dacă șansele de succes erau, practic, nule. Resturile submersibilului au fost descoperite în Atlanticul de Nord, în apropierea locaţiei unde se află epava transatlanticului Titanic.

@ufonomenon #implosion #titan #oceangate #tiktok #trending ♬ original sound – Ufonomenon🇺🇲