A apărut o MONEDĂ nouă, ce îţi poate aduce averi importante peste noapte! Ce trebuie să faci

Publicat: Luni, 22 Octombrie 2018 16:59 // Actualizat: Luni, 22 Octombrie 2018 16:59 // Sursa: romaniatv.net

Au apărut bani noi pe piața românească și specialiștii anunță care sunt beneficiile noilor monede. 

Recent, pe piața din România și-a făcut apariția moneda ce poartă numele de Roncoin. Aceasta este echivalentă cu un leu românesc și a fost creată pentru investitorii români pasionați de criptomonede.

O monedă Roncoin este susţinută de un RON, investiţia fiind 100% bazată pe activele reale din contul de rezervă al platformei Roncoin, ceea ce înseamna că indiferent de mişcările din piaţa criptomonedelor, 1 Roncoin este mereu echivalent cu 1 RON.

În ultima perioadă, piaţa criptomonedelor a atras toți mai mulți investitori, dornici să își mărească sumele de bani. Totuși, piata a înregistrat o volatilitate extrem de ridicată. Bitcoin, de exemplu, cea mai cunoscută criptomonedă, folosită și în România, s-a depreciat considerabil, de la o cotaţie de 19.100 dolari în decembrie 2017 la aproximativ 6.400 dolari în octombrie 2018, potrivit capital.ro.

Pentru a le oferi investitorilor un instrument de protecţie împotriva volatilităţii de pe aceste pieţe, pe piaţa de criptomonede a fost creat USDC, cu o paritate 1 la 1 cu dolarul american, monedă după care Bitcoin Romania şi parteneri săi au creat Roncoin.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bitcoin criptomonede roncoin se schimba banii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7785
RON
07 Dec
noapte -2 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H