A apărut un alt fel de Jason Statham

Adrenalină şi ceva sentimente dar mai ales un altfel de rol şi de intrigă, cu alte cuvinte din 11 mai la cinematografele din România întâlniţi un alt Jason Statham.

10 mai 2012, 12:32
A apărut un alt fel de Jason Statham

Îmi este greu să cred că fanii acestui domn cu o poveste tipic hollywoodiană, nu îşi amintesc cu plăcere de producţiile Lock, Stock and Two Smoking Barrels, The Bank Job, The Expendables, Killer Elite, seriile Transporter şi Crank, roluri unde Statham a făcut caieră. De data aceasta actorul a primit o provocare pentru personajul din În siguranţă, cel mai nou film al actorului. Întrebat într-un interviu recent ce anume l-a atras la acest rol, Jason a declarat: ,,Laurence Bender (producătorul) mi-a spus ceva de genul – N-ai facut niciodata un rol ca ăsta – şi avea dreptate, de obicei eu interpretez personaje indestructibile, maşini de ucis şi nu am ocazia unor roluri mai profunde. Dintotdeauna mi-am dorit acest lucru, dar oamenii mă văd mai mult în filme de acţiune şi nu mi se oferă altfel de personaje. Şi mă bucură foarte mult să văd că lucrurile s-au mai schimbat în ultima vreme.”

Nu o să vă spun nimic din acţiunea filmului, căci unde ar mai fi surpriza, dar vă anunţ că În siguranţă, rulează în premieră la:Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa.
Spuneam ceva mai devreme că Jason Statham are o poveste tipic hollywoodiană. Nu am exagerat cu nimic. Cel care a pus ochii pe el este regizorul Guy Ritchie. L-a remarcat pe Statham în timp ce acesta vindea parfumuri dintr-un geamantan, la colţ de stradă, în cartierul Wembley. Pe scurt, este important în viaţă să te afli la locul şi momentul potrivit. Ritchie e cel care l-a distribuit pe Statham în Jocuri, poturi şi focuri de armă. Filmul a fost un succes răsunător iar Statham a intrat în lumea filmului. Nu rataţi noul film unde descoperiţi un altfel de  Jason Statham