A arătat lumii întregi ce a făcut din dragoste pentru soţul ei. Wanda Nara, dedicaţie pentru Mauro Icardi FOTO

Wanda Nara, blonda care este căsătorită cu fotbalistul lui Inter Milano, Mauro Icardi, și-a realizat două noi tatuaje care îi sunt dedicate soțului ei.

03 nov. 2017, 12:17

Wanda Nara este o împătimită a tatuajelor și recent și-a prezentat două dintre cele mai noi desene, scrie digisport.ro. Blonda a arătat noile figuri de pe care corpul ei cu ajutorul a două videoclipuri pe care le-a distribuit pe Instagram. Primul desen reprezintă un leu și este același animal pe care Icardi îl are tatuat pe toată zona pieptului.

Citeşte şi DJ Wanda, despre boala cu care se luptă: „Este cronică. Este o boală destul de rară”

Wanda a mai decis să poarte pe antebraț, sub crucea care fusese făcută cu mult timp în urmă, numele soțului ei, Mauro, alături de o inimioară. Femeia a adăugat, de asemenea, un mic avion în zona coastelor, partajat în mediul online alături de fraza: „Zboară atât de sus cât te poartă visele tale”.

Chiar și Mauro Icardi, golgheterul (11 goluri) şi căpitanul echipei Inter Milano, este recunoscut și el pentru „boala” tatuajelor. În urmă aproximativ jumătate de an, atacantul argentinian a publicat pe contul său de Instagram imaginea celui mai recent tatuaj, care îi acoperă pieptul şi braţele. Realizarea lui a durat timp de cinci luni şi îi este dedicat celor două fete pe care Icardi le are cu Wanda Nara, Francesca şi Isabella.

Mauro Icardi şi Wanda Nara formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea fotbalului, iar atacantul celor de la Inter Milano a fost acuzat în mai multe rânduri că „i-a furat” soţia lui Maxi Lopez, cel care i-a fost coleg la Sampdoria şi cel mai bun prieten în perioada petrecută la Genova. De atunci, orice meci în care Icardi şi conaţionalul său au fost adversari a primit numele de „Wanda Derby” în presa din Italia. Wanda Nara a divorţat de Maxi Lopez la sfârşitul anului 2013, iar în mai 2014 s-a căsătorit cu Icardi.