A asistat la o TRAGEDIE pe ŞOSEA, scriind pe Twitter despre ea, dar nu se AŞTEPTA la un final atât de TRAGIC

O femeie din Canada a trăit drama vieţii sale după ce a scris pe Twitter despre un accident care blocase o autostradă în timp ce se afla în drum spre casă. Cu toate acestea, nu se aştepta să fie martora unei asemenea coincidenţe macabre.

05 dec. 2013, 17:02

Caran Johnson, o femeie în vârstă de 41 de ani, din Vancouver, a scris pe Twitter despre accidentul macabru care oprise circulaţia pe o atuostradă, fără să realizeze că singura victimă, un bărbat, era chiar soţul ei care se îndrepta spre muncă, potrivit Ny Daily News.

Citeşte şi Reacţia INEXPLICABILĂ a unei poliţiste după ce i-a trimis SOŢULUI un mesaj destinat AMANTULUI FOTO

Tânăra se îndrepta spre casă, când a descoperit că traficul era blocat. Astfel, pentru a trece timpul, ea a început să scrie pe Twitter despre lucrurile pe care le vede şi modul în care decurge accidentul. Astfel, ea a început prin a scris că în zona respectivă sunt multe accidente rutiere, fiind sătulă să folosească ruta respectivă. Ulterior, a început să ofere informaţii despre accidentul respectiv, privind numărul morţilor şi starea răniţilor.

Cu toate acestea, la un moment dat, ea a realizat că acesta este şi drumul pe care soţul se întoarce de la muncă, motiv pentru care a sunat acasă, încercând să dea de bărbat. Din nefericire, copiii i-au spus că acesta nu se întorsese acasă, femeia intrând şi mai mult în panică. Ulterior, a sunat şi la locul de muncă, unde colegii soţului i-au spus că acesta plecase de ceva vreme de acolo, deoarece se simţea rău, fiind bolanv de epilepsie.

Citeşte şi Şi-a prezis singură MOARTEA pe Facebook: Mesajul lăsat de o fată cu doar câteva zile înainte să fie ucisă FOTO

Într-un final, tânăra a sunat la poliţie, îngrijorată de soarta bărbatului, ca într-un final să descopere că acesta era singura victimă a accidentului teribil pe care Caran îl scria pe Twitter.

Este el. A murit„, a fost ultimul mesaj al femeii pe Twitter, fiind şocată de cele întâmplate.