A aşteptat MOARTEA SOŢULUI pentru a-şi îndeplini VISUL. Gestul inedit făcut de o femeie de 97 de ANI VIDEO

O braziliancă de aproape 100 de ani a visat zeci de ani să urmeze cursurile unei facultăţi, însă nu a făcut asta până când soţul ei nu a murit. În prezent, ea este licenţiată în drept şi vrea să ajute societatea din jurul ei până în ultima clipă de viaţă.

05 mart. 2015, 09:00

Chames Salles Rolim, o braziliancă din Minais Gerais, a absolvit la vârsta de 97 de ani Facultatea de Drept, fiind în prezent licenţiată. Inedit este faptul că a aşteptat moartea soţului înainte să facă asta, cu toate că visează la această diplomă de peste 63 de ani, după ce, soţul, extrem de gelos, nu a lăsat-o să facă nimic, potrivit Folha.com.

Citeşte şi Un pensionar răzbunator A INCENDIAT apartamentul concubinei de 77 DE ANI

Știu că vârsta mea nu-mi dă prea mult timp, dar cât mai pot vreau să ajut oamenii. Acolo unde nu ştiu soluţii am să îndrum către altcineva. Omul trebuie să învețe să distingă între bine și rău și, prin urmare, trebuie să aibă acces la o sursă de iluminare. Când pot să ajut, sunt foarte fericită„, a declarat Chames, care pentru vârsta sa este extrem de lucidă.

 

Citeşte şi Cea mai bătrână persoană din lume a împlinit 117 ani. A schimbat TREI SECOLE şi UN MILENIU într-o viaţă

Mai mult, gestul său i-a adus un loc în Cartea Recordurilor, fiind cea mai în vârstă persoană care a terminat o facultate. În acelaşi timp ea are 10 copii şi mai mulţi nepoţi şi strănepoţi.