A BĂTUT un om al legii, iar acum este acuzat că A INCENDIAT maşina altui POLIŢIST

Florin Nicolaică, un individ în vârstă de 39 de ani din Rădăuţi, a fost pus sub acuzare pentru incendierea maşinii unui ofiţer de poliţie judiciară din Rădăuţi, faptă petrecută pe 6 septembrie. Suspectul a fost condamnat în urmă cu câteva luni de zile pentru o altă gravă faptă de ultraj, comisă asupra unui poliţist, căruia i-a aplicat un cap în plină figură şi i-a scos doi dinţi.

26 sept. 2015, 20:37
A BĂTUT un om al legii, iar acum este acuzat că A INCENDIAT maşina altui POLIŢIST

În noaptea de 6 septembrie, în jurul orei 22:45, un autoturism BMW, parcat la marginea unei străzi din Rădăuţi, a fost cuprins de un violent incendiu. Pompierii ajunşi la faţa locului aveau să stabilească în scurt timp că focul a fost provocat intenţionat, în interior, cu flacără deschisă, după ce a fost spart unul din geamurile laterale ale autoturismului. Autoturismul era în proprietatea unui poliţist în vârstă de 54 de ani, unul dintre cei mai experimentaţi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Rădăuţi, scrie Monitorul de Suceava.

Anchetatorii au ajuns relativ repede la un suspect, Florin Nicolaică. Cunoscut ca un om violent, cu antecedente penale, acesta se eliberase de la sfârşitul lunii iunie din Penitenciarul Botoşani, unde a fost după ce a bătut un poliţist.

Suspectul a ajuns în arestul IPJ Suceava joi seară, în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore. Surprinzător la prima vedere, ieri, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus ca inculpatul să nu fie înaintat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Florin Nicolaică a fost lăsat în libertate, sub măsura controlului judiciar, având impuse, pe o perioadă de 60 de zile, mai multe interdicţii şi obligaţii. Dacă va încălca oricare dintre acestea, bărbatul va fi arestat preventiv.

Florin Nicolaică a negat comiterea faptei şi a refuzat să facă vreo declaraţie.