A câştigat milioane din sport, dar a ajuns un om al străzii. Imaginile cutremurătoare care au şocat lumea VIDEO

Delonte West, unul dintre cei mai cunoscuți jucători din NBA, cu sezoane petrecutze la Boston Celtics şi Dallas Mavericks, a câștigat în carieră peste 16 milioane de dolari, dar acum a ajuns un om al străzii.

21 ian. 2020, 16:56
A câştigat milioane din sport, dar a ajuns un om al străzii. Imaginile cutremurătoare care au şocat lumea VIDEO

Delonte West, baschetbalist cu peste 400 de meciuri în carieră, are mari probleme de ordin psihic, mai precis o tulburare bipolară, care l-a adus într-o situație extrem de grea. Fostul star din NBA este falit după ce a pierdut toți banii pe care i-a câștigat şi a ajuns să fie bătut pe străzile din Washington.

Jameer Nelson, fostul coleg al lui Delonte West, a lansat un apel disperat

„Tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și să sperăm că o să-și revină. Sunt de partea lui West și o să îl ajut cu tot ce pot. Am vorbit cu el în urmă cu câteva luni, încercând să fiu lângă el ca prieten”, a spus Nelson despre omul care ar fi avut o relația cu mama celebrului LeBron James, alături de care a jucat la Cleveland Cavaliers.

Povestea omului străzii care a devenit milionar. În compania lui angajează doar oameni fără adăpost şi persoane cu nevoi speciale

Tulburarea bipolară, cunoscută anterior ca depresie maniacală, este o tulburare mentală care cauzează perioade de depresie și perioade de dispoziție anormal de crescută. Dispoziția crescută este considerabilă și este cunoscută ca manie, sau – dacă este mai puțin intensă și simptomele de psihoză sunt absente – hipomanie.

În timpul maniei, individul se comportă sau se simte anormal de energetic, fericit sau iritabil. Indivizii adesea iau decizii nu prea gândite fără a lua prea mult în seamă consecințele. Nevoia de somn este de obicei redusă în timpul fazelor maniacale.

În timpul perioadelor de depresie, ei pot plânge, avea o perspectivă negativă asupra vieții și contact vizual slab cu alții. Riscul de suicid în rândul celor cu această boală este de peste 6 procente în timpul a 20 de ani, pe când auto-vătămarea are loc la 30–40 procente.