A căzut în cap de la etajul 4, după ce a escaladat blocul cu o frânghie care s-a rupt

Ar fi putut muri din cauza uni gest iresponsabil. Un bărbat din Argeş a căzut în cap de la etajul patru, după ce a escaladat blocul legat cu o frânghie care s-a rupt. Omul îşi uitase cheia în interiorul apartamentului şi a vrut să intre în casă pe fereastră. Bărbatul este acum în stare gravă la spital, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

16 feb. 2016, 08:41
A căzut în cap de la etajul 4, după ce a escaladat blocul cu o frânghie care s-a rupt

Bărbatul de 51 de ani, din Argeş, locuieşte singur într-un apartament situat la etajul 3. După ce a plecat de acasă, omul şi-a dat seama că şi-a uitat cheia în locuinţă, iar uşa metalică se închide automat. Imediat i-a venit o idee ingenioasă, a urcat la etajul patru, unde este uscătoria blocului, şi şi-a pus în practică planul.

S-a dus si a cumparat o franghie, a luat doi baieti care sa-l tina, de la etajul 4, din uscatorie, si sa intre la etajul 3 pe geam…cum a facut pasul si a iesit total afara a cazut direct. Eram aici pe banca„, a declarat un vecin din bloc care a fost martor la întreaga scenă. 

 A cazut, cred ca s-a lovit in balconul meu, am auzit bufnitura si cand am iesit la geam l-am vazut jos„, a declarat o altă vecină.

Vecinii speriaţi au sunat imediat la 112 şi au chemat ajutor.

” Barbatul a venit in stare grava, i s-a facut tomograf, i s-a vazut un traumatism toracic cu acumulare de aer in plamani, traumatism de bazin sold drept, multiple fracturi la acel nivel”, a declarat medicul care s-a ocupat de acest caz.

Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele lui de supravieţuire. Bărbatul de 51 de ani are două fete şi locuia singur după ce a divorţat de soţie.