A căzut în gol de la etajul al IV-lea: Vecinii cred că s-a sinucis

O botoșăneancă în vârstă de 41 de ani a decedat în această dimineață după ce a căzut în gol de la etajul 4 al unui bloc situat pe Calea Națională.

18 aug. 2014, 09:04
A căzut în gol de la etajul al IV-lea: Vecinii cred că s-a sinucis

Tragedie la Botoşani după ce o femeie a căzut de la etaj. În momentul în care ambulanța a ajuns la fața locului, femeia se afla în stop cardio-respirator, fiind ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati, acolo unde s-au continuat manevrele de resuscitare.

La locul solicitării am găsit o persoană în vârstă de 41 de ani care prezenta un stop cardio-respirator în curs de resuscitare, rezultat în urma căderii de la înălţime, repectiv de la etajul 4 al imobilului în care locuieşte. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean în vederea continuării manevrelor de resuscitare„, a declarat Cristian Simionescu, medic din cadrul SJA Botoşani.

În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale pentru a o readuce la viață, femeia și-a dat ultima suflare după aproximativ o oră. În locul unde s-a petrecut tragedia au ajuns și polițiștii criminațiști pentru a stabili cauza decesului. Unii vecini sunt de părere că botoșăneanca ar mai fi avut tentative de suicid.